Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pokolból szeretettel: Emoji-film

  • TV GO
  • 2017. 08. 11., 14:00

Ha van katasztrófa-turistáskodás, akkor miért ne lehetne katasztrófa-mozizás. A filmesvilág földrengés utáni Haiti-ja, az ISIS által szét lőtt Rakkája pedig vitán felül nem más, mint az Emoji-film.

A leadben tett kijelentés farizeus szemforgatás is lehetne, de higgyétek el nem egy vallási alapokon nyugvó törpepárt retrográd buzgalma beszél belőlünk, hanem a jó akarat. Mert ezt a filmet olyan messzire kell kerülni, amennyire csak lehet, hacsak valaki nem eleve azért óhajtja megnézni, mert szereti, ha fáj. Ők a katasztrófa-mozizók, azok, akik szeretik a szinte hihetetlen borzalmak látványától beinduló borzongást. Esetleg gyerekek, aki köztudomásul ösztönösen vonzódnak a legborzalmasabb dolgokhoz, amit bárki 21 év felett el tud képzelni.

Sony

Az Emoji-film olyan emberiség ellenes tettektől sem riad vissza, mint az okostelefonokon használt kis emotikonok karakterjegyekkel való felruházása. Sőt, egyenesen ezeket a nagytöbbségében sárga kis arcocskákat tette meg főszereplőknek. Ez az ötle azért rémes, mert alapesetben egy emotikon csak egy hangulatot képes közvetíteni, mivel erre találták ki. Ehhez képest egy film hőseinél nem árt, ha azok az érzelmek egy skáláját képesek közvetíteni a néző felé. Ezt az ellentmondást feloldandó az alkotók megalkották a nem emoji emojit.

A történet középpontjában ugyanis az állandó egykedvűségre (több szempontból is) predesztinált Gene áll, aki természetesen nem hajlandó egész életében csak a „meh” életérzésnek átadnia magát, mint szülei. Ami meglepőbb, hogy nem is kell neki, mert születetten képes minden érzelem átvitelére. Ezt a fajta kitűnést az emoji-társadalom nem szívleli, és rövid úton ki is közösítik Gene-t maguk közül. Ami már csak azért is érthető, mert Gene ezzel a képességével végülis az összes többi emojit tette teljesen értelmetlenné, mivel bármikor képes a helyükbe lépni… Persze a száműzetésben segítőtársai is akadnak: Hi-5, aki nem meglepő módon egy high-five és Jailbreak, akiről meg csak az Isten tudja, hogy mi a fene akar lenni, de az biztos, hogy lány.

Ja, és a film legnagyobb bűnét még nem is említettük: Patrick Stewartból sikerült egy kétlábon járó kaka-emojit csinálni…. Patrick Stewartból, igen. Pokol.

Sony

Akinek egyszerűen nincs jobb dolga, vagy a saját gyermeke/gyermekei képesek minden nehézség nélkül megfélemlíteni, esetleg a katasztrófa-mozizás trendjét akarja meglovagolni, az megnézheti az Emoji-filmet augusztus 10-től a magyar mozikban is.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Sony