Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megnéztük helyetted: Trónok harca 7/4

  • TV GO
  • 2017. 08. 08., 14:00
  • Trónok harca

Figyelem SPOILEREK! Én szóltam...

Lassan induló, a végére marhára felforrósodó epizódot kaptunk ezúttal. Nem jó most Lannisternek lenni. Pedig még az elején minden olyan szépen indult, a sereg, élén Jaime-vel szépen begyűjtötte a zsákmányt Highgardenből, és már vitték is a westerosi bankba, hogy azok a továbbiakban is friss forrásokkal lássák el a trónt. De még mielőtt eljutnánk oda, hogyan vált megannyi oroszlán túlsütött grillhússá, lássuk mi volt még a részben.

A Stark-lányok végre újra együtt bandáznak, Ayra hazatért. Ahogy várható volt nagyon örültek egymásnak Sansaval. Bran közben kap egy tőrt Littlefingertől, méghozzá azt, amivel a fiút anno meg akarták ölni. Bran totálisan élettelenségig rezignált karatere kezd kissé idegesítő lennie, ugyanis nem elég, hogy a tőrt nem vágta egyből Littlefingerbe, de igazából csak ott ült és nézett. Ahogy csak úgy ült meg nézett akkor is, mikor végre újra találkozott Ayrával, mondjuk legalább az új tört egyből át is adományozta neki, aki velszeg előbb-utóbb majd Littlefingerbe juttatja azt.

HBO

Ayra még lenyomot egy elég látványos párbajt Brienne-el is, ami persze baráti játékba torkollik, és nincs szó semmiféle igazi ellentétről.

Jon téblébol a parton, és elképesztően tagbaszakadt abban a páncélzatban, amit ráaggadtak, ráadásul folyton olyan arcot vág mintha fájna a hasa a szorulástól. Mindegy. Daeny-t beiinvitálja a kastély alatti bányába, ahol nemsokára eszeveszett bányászásba kezdenek, hogy megmutassa a sárkányok anyjának a falakat, amiket több ezer évvel ezelőtt az erdő gyermekei jól telegraffitiztek. A kékszemű alakokból pedig egyértelműen láthatják, hogy nekik együtt kell harcolniuk a közelgő mirelit zombik ellen. Daeny ezt késségesen végig is hallgatja, kicsit el is ámul, meg látszik rajta, hogy kezd hinni Jonnak, de azért előbb a havasok király lesz szíves meghajlítani a térdét, aztán lehet szó a zombiapokalipszis elhárításáról.

HBO

Rossz hírek érkeznek a kasztrált seregről, akiket ugye jól lépre csaltak, na meg kiderül, hogy a Lannisterek simán kifosztották Highgardent. A sárkányok mamájának elege van az okos tervekből, és a dothraki hordával, na meg egy sárkánnyal szépen lecsap Jaime-re és seregére. És így jutunk el oda, hogy szerencsétlen oroszlányjelvényesek jó ropogósra sülnek, még úgy is, hogy Bronnak sikerül a ballisztával megsebeznie a sárkányt, amikről így már tudvalevő, hogy nem sebezhetetlenek.

Szóval most kb. egy-egy az állás Cersei és Daenerys között, kíváncsian várjuk, hogy milyen véres eseményekkel színeződik a háború leközelebb.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)