Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Woody Allen állítólag csinos hölgyeket igazolt

  • TV GO
  • 2017. 08. 09., 17:15

A négyszeres Oscar-díjas filmguru szupertitkos projektjéről eddig talán azt se nagyon tudtuk, hogy létezik, de most úgy tűnik, elérkezett az idő a szivárogtatásra. A visszafogott fajtára.

Az IMDb-n is csak ’Untitled Woody Allen Project’ titulus alatt futó produkció maga a megtestesült Titokzatosság. Sehol egy semmitmondó kódnév, sem egy tervezett dátum, sem egy sunyin kiszivárogtatott tollvonás, semmi. Allen következetesen tartja magát az ’ 1 év – 1 film ’ munkatempóhoz, aminek köszönhetően tavaly megkaptuk a Café Society-t, idén pedig az októberben bemutatkozó Wonder Wheel várja, hogy újra megszédüljünk a sokoldalú művész mágiájától.

Titoztatosság ide, titokzatosság oda, két név most mégis felröppent, mint a produkcióval kapcsolatos potenciális húzónevek. A források Elle Fanning és Selena Gomez szerződtetését emlegetik.

Foto: Europress / Rich Fury - Getty images

Dakota Fanning húga rengeteget dolgozik mostanában, filmjei közül kettő is az utómunka fázisában tart. Selena Gomez aktuálisan a Hotel Transylvania 3. részén keresztül kapcsolódik a filmes világhoz, kíváncsian várjuk milyen kártyát osztanak a csábító énekesnőre.

Foto: Europress / Cindy Ord - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Christopher Polk - Getty images

Forrás: Movieweb

Filmek Neked!

Café Society

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)