Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 291.

  • TV GO
  • 2017. 08. 10., 11:30
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Banderas is 57 lett
Néhány nappal kedvenc FBI ügynökünk születésnapja után, ma Antonio Banderas tortáján táncolnak a fények. A spanyol színész focista szeretett volna lenni, ám egy csúnya sérülés miatt szakmát kellett váltania, szíve pedig a Malaga lelátójára költözött. Melanie Griffith egykori férje manapság is aktív, igaz, nem gyakran ünnepelhetjük a hazai mozikban.

Foto: Europress / Gustavo Caballero - Getty images

Közeleg Adam West utolsó filmje
Az idén 88 éves korában elhunyt Adam West az 1960-as években futó Batman televíziós sorozat főhőseként vonult be a hallhatatlanok könyvébe. A színész utolsó munkáját digitális hordozóról tudjuk majd megtekinteni. A Batman vs. Two-Face című animációs film október 17-én jelenik meg a tengerentúlon.

Passzív-agresszív hangulatfokozás a Csillagok háborúja forgatásáról
Valószínűleg a következő órák legtöbbet elemzett fotóját láthatjuk az alábbi bejegyzésben. Ron Howard megmutatta a készülő Han Solo film egyik képkockáját, pontosabban azt, ahogyan az a rendezői képernyőn megjelenik. Szerintem a fényes csigaház mellett az a sejtelmes üvegpalack, illetve annak tartalma is izgalmas beszédtémát szolgáltatna.

Kinyomtatták Cartman rendkívüli létállapotát
20 évvel ezelőtt szökkent ki Eric Cartman alfeléből az a hatalmas antenna, amelyen keresztül megtörtént South Park első kapcsolatfelvétele a földönkívüliekkel. A különleges évforduló alkalmával egy 275 darabból álló limitált szériás, egyenként 18x24 inches nyomtatványt bocsátanak a rajongók rendelkezésére. Egy poszterért 40 dollárt kérnek majd.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Zacc nélkül