Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Michael Knight visszatérne

  • TV GO
  • 2017. 08. 10., 18:15

"- Kitt, feltámadásra felkészülni! - Kwuuuhuuu wuhuuu – Elmacskásodtak az áramköreim, Michael!"

David Hasselhoff egy elnyűhetetlen szuperhős figura, a 80-as évek élő emléklenyomata, aki hallhatatlanságát a 2020-as évekre is kiterjesztené. A Kung Fury címre keresztelt svéd akció-komédia 2015-ben óriási sikert aratott világszerte, ami egybeesett a színész-énekes sokadvirágázásával.

A celebritás körül felforrósodott a levegő. A galaxis őrzői második részében önmagát alakító Hasselhoff állítólag a produkciót rendező James Gunn elé állt, hogy igéjével fülébe duruzsolja az aranytücskök muzsikáját. Nagyjából 20 évvel az első pletykák felröppente után újra szóba került a Knight Rider feltámasztása! Mivel 2017 nyarán még csak egy elméleti együttműködés ködös hiedelme oson a közösségi hálózatok virtuális folyosóján, így ha lesz is ebből valami, akkor azt majd valamikor 2020 környékén láthatjuk majd tévére szabott állapotában. Vagy filmen. Vagy VHS-en, már csak a poén kedvéért.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!