Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 292.

  • TV GO
  • 2017. 08. 11., 09:18
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Hivatalos: Schwarzenegger a Terminátor 6-ban

James Cameron személyesen erősítette meg a hírt, hogy Arnold Schwarzenegger benne lesz a Terminátor 6-ban. Mert, hogy a franchise annak ellenére is folytatódik, hogy a Genesyst a rajongók jelentős része és az emberiség fejlett kritikai érzékkel megáldott komplett hányada fanyalogva fogadta. Cameron rendezőként sajnos ezúttal sem tér vissza, ám némi reménykedésre adhat okot, hogy ezt a feladatot Tim Miller (Deadpool) látja el. Ja, és Arnold ezúttal nem terminátor lesz, hanem a T-800-as emberi bázisa – jelentsen is ez bármit – egy bizonyos William Candy hadnagy.

Forog a Bosszúállók 4.

A Russo testvérek hivatalosan is bejelentették, hogy megkezdődtek a Bosszúállók negyedik részének forgatási munkálatai. Az alcímet még nem tudni, az azonban már biztosnak tűnik, hogy Tom Holland Pókembere új karakterként lesz benne a Bosszúállók csapatában. Ugyanakkor az is kiszivárgott, hogy a következő Pókember-film szervesen kötődik majd a Bosszúállók 4-hez, sőt, ez utóbbi mozi eseményeire épül.

Hamarosan visszatér a Viszkis

Természetesen, film formájában éled újjá Ambrus Attila karaktere, sőt már most november 27-én láthatjuk a filmvásznon; a címszerepet Szalay Bence alakítja a moziban. Az Origo cikkéből az is kiderül, hogy a film nagyon élethűre sikerült, viszontláthatjuk Attila jégkorongozó és bűnőző múltjának párhuzamát, de mégsem ez az, ami a film igazi izgalmait adja. Már maga a rendező, Antal Nimród neve garantálja, hogy nem csupán story-jában, hanem a történet megjelenítésében is valami érdekeset láthatunk: retró-jellegű életérzésünket hozhatja vissza a vonat alján függeszkedő tolvaj, az ominózus whiskeyzés, és a fővárosi aluljárókban zajló motoros üldözés. De legyen ennyi spolier egyelőre: a film november 27-én kerül a mozikba. (Origo)

ZACC NÉLKÜL - HÍREINK, TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT EGY HÉTBŐL:
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 291.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 290.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 289.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 288.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount/Skydance Prods./Kobal/REX/Shutterstock

Kategóriák: Zacc nélkül