Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kinevettem egy babát, Annabelle a neve

  • TV GO
  • 2017. 08. 11., 20:30

Azzal a szomorú előfeltételezéssel fogok beülni az Annabelle vetítésére, hogy valószínűleg előbb fogok szívritmuszavart kapni a mögöttem ülő kólába röfögésétől, mint sem a címszereplő szélesvásznú riogatásától.

Mint szorgos diák, úgy próbáltam felkészülni a közelgő viszontlátásra. Megnéztem az előzeteseket, lecsekkoltam a posztereket és alámerültem a komisz kis figura rémtörténetébe. Lefekvés előtt gondoltam újranézem a trailert, amit nagyon jól tettem, mert már régen nem nevettem akkorát, mint tegnap este.

Az előzetes azért eléggé odacsapott a kommersz horrorhoz szoktatott receptoraimnak, de a baba porcelán pofikáját bámulva hirtelen átkattan nálam valami. Felismertem, hogy Annabelle önmagában nem is félelmetes, mindössze csúnya, mint a bűn. Simán szerepelhetne a Total Recall – Az emlékmásban is. Bár jobban belegondolva Annabelle valószínűleg ugyanúgy nézne ki a marsi légnyomás alatt, mint teszi azt a Földön…

Hasonlóan röhejesnek tartom az IT ráncfelvarrt bohócát is. Pennywise láttán állítólag sírva fakadtak a fiatal színészek - de most őszintén miért? Na jó.. bocsánat Mr...

Ha bírod a retrót és szívesen izzadnál egy parás baba közvetett ámokfutása miatt, akkor jó szívvel ajánlom az 1988-as Meghasonlás (Pin) című filmet. Sztorija nem csupán nyomasztó, hanem mentálisan is erősen megterhelő. Mondjuk máig nem tudom, hogy helyes dolog volt-e kinevetnem azt a szegény ápolónőt… hehe.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!