Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

B. Géza Affleck és a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 08. 15., 07:00

Augusztus 15-én ünnepli 45. születésnapját a kétszeres Oscar-díjas színész, akin mostanában többen is lötyögni látták a rászabott Batman jelmezt. Mint kiderült, hangosabban zörgött a haraszt, mint ahogyan azt a széljárás megkövetelte volna. Matt Reeves rendező megnyugtatott mindenkit: annak ellenére, hogy kivették Ben alól a közelgő Batman film rendezői székét, színészként továbbra is számítanak rá. Hurrá!

Hasonlóan nagy örömmel jelentjük, hogy a ma ünneplő művész jeles munkái közül négy kiváló filmet is megnézhetsz a TV GO-n!

Az Argo-akcióban szülinaposunk játszott is, meg dirigált is egyszerre. A produkció három kategória győzteseként vonult be az Oscar históriás gyűjteményébe. Az Argo-akció hat amerikai diplomata sorsát követi, ahogyan a teheráni zavargások idején próbálnak talpon maradni. Helyes döntésvolt Affleck rátermettségre bízni a projektet, ugyanis tanulmányai fókuszában a közel-keleti konfliktusok történelme állt.

Foto: Europress / Jason Merritt - Getty images

A Nem kellesz eléggé azon romantikus vígjátékok egyike, melynek alapkérdései talán az idők végezetéig megválaszolás nélkül maradnak. Hogyan választunk párt? Miért habarodunk bele a hitegetőkbe? Hol rontjuk el mindig? A párkapcsolati példatár további főbb szereplői: Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper és Drew Barrymore.

Illusztráció: pinterest

Az éjszaka törvénye korunk gengszerfilmjeinek egyik legpikánsabb darabja. A főszerepet eredetileg Leonardo DiCapriora osztották volna, de ő végül producerként állt a stáb rendelkezésére. Az I. világháború utáni Amerika a káosz felé tántorog. A törvényhozók a lakosságot szorongatják, az alvilág pedig köszöni a lehetőséget, és virágkorába lép. Ebben az ingatag világban próbál boldogulni az Affleck által éltere hívott főhős, aki mint a futóhomok fogságába esett vad minél inkább ellentart, annál mélyebre süllyed. A Tolvajok városa egy bostoni bankrablás szövevényes történetét hozza el nekünk.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Filmek Neked!

Az Argo-akció

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2012)

Nem kellesz eléggé

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-holland romantikus vígjáték (2008)

Tolvajok városa

Színes, szinkronizált, amerikai filmdráma - (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)