Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Öt dolog, amitől máshogy nézed majd a Halálos iramban 8-at

  • TV GO
  • 2017. 08. 16., 12:05

Már a TV GO-n is elérhető Vin Diesel legsikeresebb autós filmsorozatának legújabb része. A Halálos iramban azonban több, mint csupán buta akció, nem csak azt tanította meg nekünk, hogy ha elég közelről mutatják, elegendő vágással körítve a váltásokat, akkor egy autóra semmilyen fizikai szabály nem vonatkozik, de a család fontosságát is mélyen az eszünkbe véste. Sőt, ennél még sokkal több is lakozik ott:

1, A filmben kiemelt szerepet betöltő, a háttérben látható és a trükkökhöz alkalmazott autók száma összesen megközelítette a 700-at. Ebből a hatalmas mennyiségből azonban mindössze 100 maradt - viszonylag - ép a film végére.

2, A jégtáblás akcióhoz (ami a legtöbb trailerben is szerepel) majd 82 kilogramm robbanószert telepítettek egy befagyott tóba. Ami, mivel nem valamelyik sarkkörön van, így nem tehetett kárt azok élővilágában. Arról, hogy a tó élővilágával mit tett a robbanás, nem szól a fáma…

Universal Pictures

3, A New York-i jelenetekhez, aminek része egy hatalmas autósüldözés is, 30 autót katapultáltak egy épület tetejéről. Ezzel egyébként a sorozaton belül új rekordot állítottak fel: több autót tettek tönkre egyetlen jelentben, mint eddig a filmek bármelyikében.

4, A Halálos iramban 8 az első olyan film, ami annak ellenére, hogy egy, az Egyesült Államokban bejegyzett produkció, mégis engedélyt kapott, hogy bizonyos részeit Kubában vehessék fel.

Universal Pictures

5, Egy teljesen egyedi, kétmillió dolláros összértékű Nissan koncepcióautót csak a film kedvéért szállítottak el a forgatásra Japánból.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal Pictures

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)