Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Robert Downey Jr. bevállalná a Vasember 4-et

Robert Downey Jr. mégis bevállalná a Vasember 4-et

  • Birkás Péter
  • 2014. 10. 06., 18:15

A Deadline Hollywood készített egy remek interjút Robert Downey Jr.-ral a hamarosan nálunk is mozikba kerülő A bíró kapcsán, és a beszélgetés során a színész egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy elvállalná a negyedik Vasember filmet is. Legalábbis akkor, ha egy bizonyos rendező készítené. Ki nem találná, hogy ki lenne az!

A Vasember 3 világszerte 1,2 milliárd dollár bevételt termelt, így nem meglepő, hogy a Marvel stúdió szeretné folytatni a szériát. Van azonban egy bökkenő, méghozzá a címszereplő Robert Downey Jr. személyében, aki az elmúlt időszakban rendre azt nyilatkozta, hogy nem tér vissza a negyedik részre, csak a Bosszúállók filmekben ölti fel újra a fémes szuperhős gúnyát (hiszen erre kötelezi a jelenlegi szerződése). A Marvelt ugyan ez nem gátolja meg abban, hogy a jövőben újabb mozit készítsen Tony Stark főszereplésével, de azzal valószínűleg ők is tisztában vannak, hogy a színészcsere nem találna túl pozitív fogadtatásra a rajongók körében, és még a bevételekre is hatással lehetne.

Robert Downey Jr., mint a Vasmeber páncélt készítő Tony Strak. (Forrás: Forum Hungary)

Downey legújabb filmje a hazánkban október 23-án mozikba kerülő A bíró, és a Deadline Hollywood ennek kapcsán ült le beszélgetni a színésszel. Az interjú során természetesen szóba került a Vasember szerep, sőt a magazin munkatársa szóba hozta a Hollywoodban manapság nem túl népszerű Mel Gibsont is, akivel Downey Jr. kifejezetten jó kapcsolatot ápol, és mindig védelmébe veszi, ha éppen alkalma nyílik rá. Így tett a Deadline-nal folytatott beszélgetés során is, mire a magazin munkatársa konkrétan rákérdezett, hogy elvállalná-e a Vasember 4-et, ha Mel Gibson kerülne a rendezői székbe. A színész válasza erre csak annyi volt: „Miért ne? Az a film biztos jó móka lenne.”

Mel Gibson a Feláldozhatóak 3 premierjén. (Forrás: AFP)

Mindez persze még nem jelent sokat, csupán egy újabb fogódzkodó a legnagyobb rajongók számára, bár tény, hogy mi tényleg szívesen megnéznénk egy olyan Vasember folytatást, ahol újra Robert Downey Jr. a központi karakter, és Mel Gibson végzi a direktori feladatokat.

VASEMBER DUPLÁN

Persze akkor sincs nagy baj, ha a színész csak viccelt, és tényleg nem tér vissza a negyedik részre, hiszen már így is köszönhetünk neki minimum három szórakoztató szuperhősös mozit, melyek közül a Vasember és a Vasember 2. elérhető a TV GO kínálatában is.

Filmek Neked!

A Vasember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2008)

Vasember 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2010)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)