Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Robert Downey Jr. bevállalná a Vasember 4-et

Robert Downey Jr. mégis bevállalná a Vasember 4-et

  • Birkás Péter
  • 2014. 10. 06., 18:15

A Deadline Hollywood készített egy remek interjút Robert Downey Jr.-ral a hamarosan nálunk is mozikba kerülő A bíró kapcsán, és a beszélgetés során a színész egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy elvállalná a negyedik Vasember filmet is. Legalábbis akkor, ha egy bizonyos rendező készítené. Ki nem találná, hogy ki lenne az!

A Vasember 3 világszerte 1,2 milliárd dollár bevételt termelt, így nem meglepő, hogy a Marvel stúdió szeretné folytatni a szériát. Van azonban egy bökkenő, méghozzá a címszereplő Robert Downey Jr. személyében, aki az elmúlt időszakban rendre azt nyilatkozta, hogy nem tér vissza a negyedik részre, csak a Bosszúállók filmekben ölti fel újra a fémes szuperhős gúnyát (hiszen erre kötelezi a jelenlegi szerződése). A Marvelt ugyan ez nem gátolja meg abban, hogy a jövőben újabb mozit készítsen Tony Stark főszereplésével, de azzal valószínűleg ők is tisztában vannak, hogy a színészcsere nem találna túl pozitív fogadtatásra a rajongók körében, és még a bevételekre is hatással lehetne.

Robert Downey Jr., mint a Vasmeber páncélt készítő Tony Strak. (Forrás: Forum Hungary)

Downey legújabb filmje a hazánkban október 23-án mozikba kerülő A bíró, és a Deadline Hollywood ennek kapcsán ült le beszélgetni a színésszel. Az interjú során természetesen szóba került a Vasember szerep, sőt a magazin munkatársa szóba hozta a Hollywoodban manapság nem túl népszerű Mel Gibsont is, akivel Downey Jr. kifejezetten jó kapcsolatot ápol, és mindig védelmébe veszi, ha éppen alkalma nyílik rá. Így tett a Deadline-nal folytatott beszélgetés során is, mire a magazin munkatársa konkrétan rákérdezett, hogy elvállalná-e a Vasember 4-et, ha Mel Gibson kerülne a rendezői székbe. A színész válasza erre csak annyi volt: „Miért ne? Az a film biztos jó móka lenne.”

Mel Gibson a Feláldozhatóak 3 premierjén. (Forrás: AFP)

Mindez persze még nem jelent sokat, csupán egy újabb fogódzkodó a legnagyobb rajongók számára, bár tény, hogy mi tényleg szívesen megnéznénk egy olyan Vasember folytatást, ahol újra Robert Downey Jr. a központi karakter, és Mel Gibson végzi a direktori feladatokat.

VASEMBER DUPLÁN

Persze akkor sincs nagy baj, ha a színész csak viccelt, és tényleg nem tér vissza a negyedik részre, hiszen már így is köszönhetünk neki minimum három szórakoztató szuperhősös mozit, melyek közül a Vasember és a Vasember 2. elérhető a TV GO kínálatában is.

Filmek Neked!

A Vasember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2008)

Vasember 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)