Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az arrogáns Batman saját filmet kap

Az arrogáns Batman saját filmet kap

  • Birkás Péter
  • 2014. 10. 11., 09:30

A hihetetlenül sikeres A Lego-kalandban szereplő Sötét lovag annyira népszerű lett a nézők körében, hogy a filmet gyártó Warner Bros. egy saját mozit tervez a beszólogatós Batman főszereplésével.

A Lego-kaland nem csak kifejezetten szórakoztató lett, de igazi kasszasiker, hiszen közel 470 millió dollár bevételt termelt világszerte, sőt még az eredeti építőjátékokat gyártó dán Lego bevételeit is jelentősen növelte. A film sikeres premierje után a Warner Bros. be is jelentette, hogy elkészíti a folytatást, most pedig egy spinoff ötletével rukkoltak elő, amiben A Lego-kalandban megismert, kissé nagyképű, de kifejezetten vicces Batman lesz a főszereplő.

A Sötét lovag önálló kalandja ráadásul olyan fontos a gyártónak, hogy még A Lego-kaland folytatását is a háttérbe szorítja, elorozva annak premierdátumát és rendezőjét, a februárban bemutatott legós filmen animációs vezetőként dolgozó Chris McKayt. A denevéres kockamozi írója Seth Grahame-Smith (Éjsötét árnyék; Abraham Lincoln a vámpírvadász), Batman hangját pedig ezúttal is Will Arnett szolgáltatja, aki A Lego-kalandban is kiváló munkát végzett.

A Warner Bros. döntése ugyan váratlan, de egyáltalán nem meglepő, hiszen Batman az egyik legszórakoztatóbb szereplője A Lego-kalandnak, és a figurának a filmen kívül is erős a rajongói bázisa. A dán játékgyártó már évek óta ontja a Lego Batman építőjátékokat, sőt, Gotham védelmezője magáénak tudhat egy milliós eladásokkal büszkélkedő videojáték-sorozatot is, melynek idén ősszel jelenik meg a harmadik része Lego Batman 3: Beyond Gotham címmel.

Batman saját kalandja valamikor 2017-ben várható, jó eséllyel a Lego-kaland 2. eredetileg tervezett premierjekor, május 27-én. A Sötét lovagot is felvonultató A Lego-kaland viszont pár kattintást követően akár most megtekinthető, hiszen kikölcsönözhető a TV GO kínálatából is. Katt ide!

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- 50 év Batman zenéi egy dalba sűrítve
- Ilyen lesz az új Batmobil!
- Tények, amiket biztos nem tudtál a Batmobilról

Filmek Neked!

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)