Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megöregedtek a Herkules szereplői - így néznek ki ma

  • 2017. 08. 22., 13:22
  • Akkor és most

Jó húsz éve, 1995 és 1999 között ment a tévében az itthon is népszerű Herkules, amely aztán több testvérsorozatnak, a Xená-nak és Az ifjú Herkules kalandjai-nak is megágyazott. De mi történt az eltelt időben a szereplőkkel, Kevin Sorbóval és Lucy Lawless-szel? Mindjárt kiderül.

Kevin Sorbo (Herkules)

A kép forrása: origo

Idén is láthattuk például a Supergirl több epizódjában, de 2018-ra már ugyancsak le van kötve pár filmje, a mai napig foglalkoztatják tehát a képernyőn és a vásznon egyaránt. Tévében hosszabban az Andromédá-ban és A narancsvidék-ben szerepelt még, 2011-ben pedig megjelent True Strength című önéletrajza, amelyből többek között kiderült, hogy a Herkules idején stroke-ot kapott, de a képernyőn ebből semmi sem látszódhatott. Felesége 1998 óta Sam Sorbo, három gyerekük van.

A kép forrása: origo

Lucy Lawless (Xena)

A kép forrása: origo

A később saját sorozatban parádézó harcos hercegnő a Herkules-ben 11 epizódban tűnt fel, később a Tarzan-ban és a Csillagközi romboló-ban láthattuk hosszabban. Karrierjének új löketet a Spartacus adott, utána a Városfejlesztési osztály-ban, a Ash vs Evil Dead-ben, legutóbb pedig a Salem-ben is komolyabb szerepet kapott. Jelenlegi férje a már a Herkules-en és a Xená-n is ügyködő producer, Rob Tapert, vele két közös gyerekük van, de az előző házasságából is született egy lány.

A kép forrása: origo

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

A cikk forrása: Origo, Fejléckép forrása: dailybest

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Pókember

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2002)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)