Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézze meg a Trónok harca sztárjának meghallgatását!

A Trónok harca sztárja egy igazi állat

  • TV GO
  • 2014. 10. 20., 16:08
  • Trónok harca

Jason Momoa, a legutóbbi Conan, a barbár és a Trónok harca sztárja egyetlen érthető szó nélkül ad elő egy rövidke monológot, a tesztfelvétel mégis magával ragadja a nézőt.

A hawaii-i születésű színész egy nomád törzs vezetőjét, Khal Drogót formálta meg a Trónok harca című sorozat első évadjában, és a felvételen az új-zélandi maori harcosok Haka nevű táncát adja elő – ami, valljuk be, így kiragadva az összefüggéseiből meglehetősen komikusan hat. Momoa egyébként azért került újfent reflektorfénybe, mert ő játssza Aquamant a DC Comics Igazság ligája-képregényeinek közelgő adaptációiban.

A sztár a következő években összesen három filmben fogja megformálni a vizek hidrokinetikus és telepatikus erővel bíró urát: 2016-ban a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban (ebben alakítja Ben Affleck Batmant), 2017-ben a The Justice League Part One-ban, 2018-ban pedig az Aquaman című filmben, a hírek szerint Zack Snyder (300, Az Őrzők legendája, Watchmen: Az őrzők) rendezésében. A daliás sztár segítségével az alkotók állítólag vissza akarják állítani Aquaman kissé megtépázott renoméját, mert jelenleg a legtöbb ember halakkal társalgó idiótaként gondol rá.

A szuperhősös filmek bemutatója még messze van, de aki Jason Momoára kíváncsi, az jó helyen jár, hiszen a Conan, a barbár és a Fejlövés is elérhető a TV GO kínálatában, és akár pár kattintást követően meg is tekinthetőek.

TOVÁBBI OLVASNI- ÉS NÉZNIVALÓK:
- Nő lehet Batman következő szárnysegédje
- Conan, a barbár
- 168 milliárdot érő mosómedve
- Fejlövés

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Conan, a barbár

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)

Fejlövés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

300

Színes, magyarul beszélő, amerikai történelmi akció-dráma (2007)

Az Őrzők legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál animációs film - (2010)