Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Batman az űrbe megy

Batman az űrbe megy

  • Birkás Péter
  • 2014. 11. 01., 12:00

Batman nem unatkozik. Már készül Supermannel közös filmje, A Lego-kaland után saját animációs mozit kap, novemberben pedig kilövik az űrbe, hogy Gotham után az egész Földet megvédje az aktuális rosszfiútól.

Ahogy arról nemrégiben hírt adtunk, Batman legós változata akkora sikert aratott A Lego-kalandban, hogy 2017-ben saját filmet kap. A rajongóknak viszont nem kell három évet várniuk, hogy újra találkozzanak vele, hiszen november közepén érkezik a Lego Batman 3: Beyond Gotham videojáték, amiben nemcsak a köpenyes igazságosztó kockaverziójának irányítására lesz lehetőség, de a DC képregényuniverzum megannyi karakterét akcióra lehet majd bírni.

Batman és Robin akcióra kész. (Forrás: WBIE)

Ahogy az a címből is látszik, nem a Beyond Gotham a Sötét Lovag első videojátékos kalandja, hiszen 2008-ban és 2012-ben már megjelent egy-egy epizód. A szimplán csak Lego Batman: The Videogame névre hallgató első rész cselekménye Batmant és Robint állította középpontba (illetve az ellenük szövetkező gonoszokat), a második epizódban pedig már feltűnt Superman és az Igazság Ligájának többi tagja (Csodanő, Flash, Zöld Lámpás, Kiborg stb.) is. Az idén érkező részben minden korábbinál több szereplő irányítására lesz lehetőség, és nemcsak a hősök közül lehet majd válogatni, de olyan rosszarcúakból is, mint Joker, Solomon Grundy vagy éppen Lex Luthor.

A humoros, logikai feladványokra és a hősök eltérő képességeire építő játék története szerint a rosszfiúk elfoglalják az Igazság Ligája Föld körül keringő bázisát, a Watchtowert, mire a szuperhősök megérkeznek a helyszínre, és beindul a csetepaté. A gonoszok hajkurászása viszont nem tart sokáig, hiszen feltűnik a színen a komplett világokat begyűjtő Brainiac, akinek legyőzésére csak akkor van esély, ha a szembenálló felek összefognak.

Joker és Lex Luthor átállnak a jó oldalra. (Forrás: WBIE)

A Lego Batman 3: Beyond Gotham Európában november 14-én kerül a boltok polcaira, és az asztali számítógépek mellett elérhető lesz Xbox- és PlayStation konzolokra is. A filmrajongóknak pedig külön öröm, hogy a játék mellé rengeteg különleges letölthető tartalom lesz beszerezhető, olyan mozikhoz kapcsolódóan, mint a Sötét Lovag: Felemelkedés, Az acélember, sőt még a tévében hódító A zöld íjász is kap egy külön megvásárolható pakkot.

A népszerű tévésorozat Zöld Íjásza is felbukkan a játékban. (Forrás: WBIE)

Ha szereti a Lego-t és az animációs filmeket, akkor bátran ajánljuk a 2014-es A Lego-kalandot, ami megtalálható a TV GO kínálatában is, és egy gyors regisztrációt és pár kattintást követően akár azonnal meg is tekinthető.

TOVÁBBI OLVASNI- ÉS NÉZNIVALÓK:
- Az Igazság Ligája - Időcsapda
- Az arrogáns Batman saját filmet kap
- Batman fia
- Nő lehet Batman következő szárnysegédje

Filmek Neked!

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)