Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

 A hobbit teljes sztorija bő egy percben

A hobbit teljes sztorija bő egy percben

  • TV GO
  • 2014. 10. 30., 08:15

Nincs ideje végigülni Peter Jackson Hobbit-filmjeit, ráadásul a decemberben érkező harmadik részt sincs kedve megvárni? Itt a megoldás, hiszen most alig több mint egy perc alatt letudható a teljes sztori, ráadásul Lego környezetben. De vigyázat, még ebbe a rövid videóba is rengeteg spoiler került!

Peter Jacksonnak három egész estés játékfilmre volt szüksége, hogy elmesélje J. R. R. Tolkien A hobbit című regényének fordulatos történetét, viszont az alábbi legóanimációban ugyanez 72 másodperc alatt sikerül.

Ennek logikus következményeként a kisfilmben elképszesztően gyors tempóban történnek az események, a trilógia záródarabját, A hobbit - Az öt sereg csatáját például kevesebb mint húsz másodpercben tudja le Kevin Ulrich, az animáció készítője. De vigyázat, a videó megtekintését tényleg csak azoknak ajánljuk, akik már ismerik a teljes történetet!

Ha szereti a Lego-t és az animációs filmeket, akkor bátran ajánljuk a 2014-es A Lego-kalandot, ami megtalálható a TV GO kínálatában is, és egy gyors regisztrációt és pár kattintást követően akár azonnal meg is tekinthető.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Felépítették legóból a Grand Budapest Hotelt
- Az arrogáns Batman saját filmet kap
- Mindent visz A Lego-kaland

Filmek Neked!

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)