Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézze meg a gitárral zúzó Johnny Deppet!

Johnny Depp és Marilyn Manson együtt zúztak

  • TV GO
  • 2014. 11. 04., 09:45

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja kivételesen nem a főszerepet játszotta, amikor országos cimborája, Marilyn Manson halloweeni show-ján lépett fel múlt pénteken Los Angelesben.

Johnny Depp Marilyn Manson 1996-os számát, a The Beautiful People-t kísérte gitáron a náci egyenruhában parádézó énekes múlt pénteki koncertjén, miután az barátilag meglapogatta a fenekét. A produkció egy pontján feltűnik egy őrült félmeztelen figura is: ő nem más, mint a Die Antwoord rappere, Ninja.

Marilyn Manson és Johnny Depp korábbi együttműködését, a You’re So Vain című dalt itt hallgathatjuk meg. Aki pedig a színész egyéb produkcióira kíváncsi, jó helyen jár, hiszen a TV GO kínálatában a sztár négy filmje is elérhető (A Karib-tenger kalózai 4., a Csokoládé, a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma és a Rumnapló), és egy gyors regisztrációt és pár kattintást követően akár azonnal meg is nézhető.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- A hobbit sztorija bő egy percben
- Kihagyhatatlan a rappelő Harry Potter
- Kosárlabda garázdálkodik az űrben

Filmek Neked!

A Karib-tenger kalózai 4: Ismeretlen vizeken

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm - (2011)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)