Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a Trónok harca sztárjaival 2. – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 08. 29., 07:30
  • Trónok harca

Megszámolni is nehéz hány olyan színésszel találkoztunk a szűnni nem akaró öldöklések során, akiket szívesen megtekintettünk volna más filmekben is. Heti ajánlónk alkalmával összegyűjtöttünk néhány szereplőt, akikkel a TV GO-n is összefuthatsz. Íme!

Szerény véleményem szerint Deres úrnője a sorozat egyik legcsinosabb női karaktere. Sansa Stark egy dinamikusan fejlődő jellem, aki a rászabott nehézségek ellenére továbbra is őrzi királylányos ártatlanságát. Sophie Turner 21 éves, gyakorlatilag a szemünk láttára cseperedett elbűvölő tinédzserből Észak legszebb asszonyává. Láthattuk, illetve láthatjuk az X-Men mozikban, nálunk a Gyilkos gimi című akció-vígjátékban képviselteti magát.

Foto: Europress / Neilson Barnard - Getty images

A Petyr Baelish féle sunyi (előtag szabadon választható) gazemberek általában megússzák az őket amúgy megillető büntetéseket, így már csak ezért is volt lenyűgöző a fordulat, amikor a westerosi barátok közt legnagyobb játékosát kizárták a trónért folytatott csatározásból. Kisujj (Aidan Gillen) további arcait ide kattintva ismerheted meg.

Foto: Europress / Neilson Barnard - Getty images

A dán születésű Nikolaj Coster-Waldau a.k.a. Jaime Lannister számára Ridley Scott A sólyom végveszélyben című filmje biztosította a nemzetközi bemutatkozást. Az oroszlánosok bajnokát láthatod még az Egyiptom istenei, a Fejvadászok és a Feledés című filmekben, ezeket mind meg is nézheted a TV GO-n.

Foto: Europress / Jonathan Leibson - Getty images

Theon Greyjoy-jal alaposan elbánt a sors, mely sorsot most nevezzük inkább Ramsay Boltonnak. Alfie Allen ennek ellenére jó barátságot ápol a sorozatbéli hentesével, Iwan Rheonnal. Fedezd fel a színész másik arcát a John Wick című filmben!

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Frazer Harrison - Getty images

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Gyilkos gimi

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)

Árnyjátékos (Kettős játszma)

Színes, szinkronizált, angol-ír thriller (2012)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)