Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Merénylőnek állt a Trónok harca sztárja

  • TV GO
  • 2017. 08. 30., 12:05
  • Trónok harca

A Trónok harca Havas Jonját, vagyis Kit Haringtont legközelebb a Gunpowder című minisorozatban láthatjuk, itt van hozzá az első előzetes!

A BBC egy háromrészes minisorozatban dolgozza fel a lőporos összeesküvésként ismert merényletkísérletet, amelynek során Robert Catesby és társai megpróbálták felrobbantani a Lordok Házát, benne I. Jakab királlyal.

Az 1605-ben játszódó történetben a Trónok harca Havas Jonja, Kit Harington játssza a merényletkísérlet értelmi szerzőjét, vagyis Catesbyt, aki a protestáns Jakab helyett katolikus királyt ültetett volna a trónra.

Mutatjuk az előzetest:

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Vittorio Zunino Celotto - Getty images

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Kémvadászok: a szolgálat kötelez

Színes, magyarul beszélő, angol akciófilm (2015)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)