Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tegyél jót magaddal: nézz Daniel Brhül filmeket

  • TV GO
  • 2017. 08. 31., 11:06

Hogy ki az a Daniel Brhül? Ő az, akit már egy csomó filmben láttál, de valahogy soha nem tudtad az arcot egy névhez kötni. Pedig igazán megérdemelné, hogy végre megjegyezze magának a közönség.

Brhül nem kisebb filmekben vállalt fő- és mellékszerepeket, mint a Good Bye Lenin! vagy a Becstelen brigantik. Aztán persze a tenyérbemászó náci szerepébe beleragadva, újra egy tenyérbemászó nácit alakított a Menedékben. De hiába a grandiózus történelmi eseményeken mélázó, vagy Tartantino esetében történelmi eseményeket kicsavaró filmek, messze a legjobbat A hajsza a győzelemértben nyújtotta, mint Niki Lauda. És akkor a 2 nap Párizsban még szóba sem jött.

Menedék

Erről már írtunk, azóta nem sok minden változott. Még mindig egy valós történet alapján készült filmről van szó. Még mindig az a véleményünk, hogy kicsit túlzottan biztonságosra sikerült a film, ami miatt csak egy hajszállal ál magasabb szinten, mint egy sima Danielle Steel regény. Ami mégis felemeli, azok a benne szereplő színészek, akik a kiherélt történetbe is sikeresen visznek életet és ami a holokausztnak egy jelentős szeletét feldolgozó filmnél még fontosabb, drámát. Ezek közt a színészek közt pedig ott találhatjuk Daniel Brhült is, aki kicsit hasonló alakítást nyújt, mint anno a Becstelen brigantikban; de miért javítana azon, ami nincs elromolva, nem igaz?

Focus Features

2 nap Párizsban

A romantikus filmeket általában azért készítenek a stúdiók, mert végtelenül kevés energiát kell beléjük fektetni, ráadásul legyenek akármilyen buták és ellentmondásosak, akkor is rengeteg pénzt hoznak. Viszont ez csak a többség, ami feltételezi egy kisebbség létét is. A 2 nap Párizsban ebbe a kisebbségbe tartozik, ugyanis a rózsaszín kliséket szépen lecserélte mindent átható neurózisra, kulturális különbségekre és egy csomó más dologra, ami nem férne bele a Szerelmünk lapjaiba. Ettől függetlenül természetesen még két szerelmes, Marion és Jack romantikus története marad, csak nem a hazugság habos felhőin szökell, hanem a valóság némileg ironikus talajáról szemléli a kapcsolatot. Julie Delpy és Adam Goldberg kettősét pedig újfent Daniell Brhül egészíti kis mesterien.

StudioCanal

Hajsza a győzelemért

A film, ami egészen az elejétől a végig a világ legunalmasabb dolgáról szól, mégis az utóbbi egyik legjobb moziját tisztelhetjük benne. Tudom, hogy férfiként szentségtörés az előbbi mondatom, de őszintén szólva tényleg kevés unalmasabb dolog van, mint a Forma-1. Nem is nagyon vártam semmit a Hajsza győzelemérttől, mindössze annyit, hogy ne legyen lesz olyan mérhetetlenük kínos, mit Sylvester Stallone témába vágó filmje, a Felpörgetve. Aztán mocskosul nagyot csalódtam, szerencsére a kellemes irányba, mivel Daniel Brühl és Chris Hemsworth olyat alakít, hogy simán elkezdtem átérezni, hogy micsoda drámák bújnak a meg a Száguldó cirkusz kulisszái mögött. És ha rám, aki ennyire távol áll ettől a világtól ekkora a hatással volt, akkor el sem tudom képzelni mit csinál azokkal, akik szeretik is a Forma-1-et.

Red Envelope Entertainment

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Focus Features, StudioCanal, Red Envelope Entertainment

Filmek Neked!

2 nap Párizsban

színes, magyarul beszélő, francia-német romantikus vígjáték (2007)

Hajsza a győzelemért

Színes, feliratos, amerikai-német-angol életrajzi dráma - (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)