Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Christopher Nolannek nincs e-mail címe

Christopher Nolannek nincs e-mail címe

  • Pálos Máté
  • 2014. 11. 11., 13:45

Csütörtökön mutatták be az Eredet és a legfrissebb Batman-filmek rendezőjének új moziját, a Csillagok közöttet. A nagy költségvetésű, Stanley Kubrick-ihlette filozofikus sci-fi sztorijában fontos szerepet kap az űrutazás, időugrás és az ötödik dimenzió, és ehhez képest talán meglepő, hogy megálmodójának, Christopher Nolannek még e-mail címe sincs. Sőt, sok tekintetben leginkább egy szigorú nagypapára emlékeztet.

A New York Times október végén megjelent cikkéből a következő, meglehetősen érdekes dolgok derülnek ki korunk legkomolyabb blockbusterrendezőjéről:

Mivel Nolannek nincs saját email-fiókja, a fontos leveleket az asszisztense adja át neki kinyomtatva. Sosem késik el sehonnan. Soha nem dolgozik hétvégén. (A forgatások nyilván kivételt képeznek ez alól.) Hasonlóan az IT-mágusokhoz, minden nap ugyanazt a ruhát hordja, viszont zokniból mindig több félét váltogat. Az e-mail cím hiánya után már nem olyan meglepő, de Nolan a filmötleteit az apja ősrégi írógépén gépeli le. Olyan szinten teafüggő, hogy mindig van nála egy termosznyi forró főzet. Ami pedig a rendezést illeti, amit csak lehet, 35 mm-es nyersanyagra forgat, és igyekszik kerülni a digitális utómunkát is.

A legutolsó pontot tekintve Nolan maradi hozzáállása a Csillagok között esetében meghozta a várt eredményt: a film jobbára pozitív kritikákat kapott, jelenleg 9.1-en áll az imdb értékelése, és jól teljesített a mozipénztáraknál is a nyitóhétvégén. Az Origo Filmklub kritikáját ide kattintva olvashatja el.

Christopher Nolan a Csillagok között premierjén. (Forrás: AFP)

TOVÁBBI OLVASNI- ÉS NÉZNIVALÓK:
- Lázadnak a mozisok a Csillagok között ellen
- Végveszélyben az emberiség
- Készüljön a világméretű járványra
- Eredet

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A beavatott

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

A holnap határa

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm (2014)

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

Eredet

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi akciófilm (2010)