Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Telik az a rohadt idő: Heather Locklear

Telik az a rohadt idő: Heather Locklear

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 11. 26., 12:32

A T.J. Hooker szexi rendőrnője a Dinasztia című szappanoperában az olajmágnás pénzére utazott, a Melrose Place pedig neki köszönheti, hogy sikeres sorozattá nőtte ki magát. Mutatjuk, hogyan fest manapság a Bon Jovi gitárosát is magába bolondító szőke színésznő.

HOTEL (1983)

A gyönyörű szőke színésznőt huszonegy éves korában fedezte fel Aaron Spelling producer-guru és rögtön megkínálta a T.J. Hooker című rendőrös sorozat egyik főszerepével. Stacy Sheridan rendőrnő törékeny ugyan, de bátran rója az utcákat a tapasztalt T.J. (William Shatner) és a zöldfülű, ám jóképű Romano oldalán. Kemény akciók, látványos robbantások, fergeteges autósüldözések és pihenésképpen a bikinis Heather Locklear szórakoztatta a nyolcvanas évek nézőközönségét. Sheridan, ha a nyomozás megkívánta beépült az alvilágba is, és a siker érdekében szexi táncot lejtett egy éjszakai bár színpadán.

A TÁRSASHÁZ BOSZORKÁNYA

A T.J. Hooker után Spelling tovább vitte protezsáltját a Dinasztia című szappanoperába is, ahol a Ewingokhoz hasonlóan olajban utazó Carrington család intrikált egymással és az ellenséges famíliával. Locklear alakította az olajmágnás fiának feleségét, Sammy Jo Deant, aki kizárólag a férfi pénzére utazott. A legtöbben mégsem innen ismerhetjük, hanem a 90-es években közepes nézettséggel futó Melrose Place-ből, ami új erőre kapott, amikor Locklear feltűnt az egyik epizódban. A folyton ármánykodó, a többiekre válogatott szemétségeket szóró Amanda Woodwardot imádta a közönség, ezért állandó szereplőnek szerződtették, és hét éven át fúrhatta a társasház lakóit.

Habár a mozivásznon sosem aratott hatalmas sikereket, a szexszimbólumként számon tartott színésznőről a Wayne világa című filmekben is megemlékeztek. Locklear mindkét részben kapott egy-egy emlékezetes jelenetet.

TAVALY AZ EVITA CÍMŰ MUSICAL BEMUTATÓJÁN HOLLYWOODBAN

A kétezres évek elején Locklear Michael J. Fox oldalán forgatott a Kerge város-ban, és feltűnt a Két pasi meg egy kicsi, valamint a Dokik című sorozatokban is. A 2004-ben indult, Lax című, repülőtéren játszódó sorozata tizenhárom rész után megbukott, de a színésznő továbbra is a képernyőn maradt. Legutóbb a Horrorra akadva 5 című vígjátékban, illetve a Franklin & Bash című sorozatban szerepelt. Ez utóbbi két komolytalan ám profi és jóképű szoknyapecér ügyvéd kalandjairól szól, akiket a színésznő által megformált tapasztalt jogásznő rendre megzaboláz. A szexi karakter azonban a negyedik évad elején egy jelentős összeg elsikkasztása után Horvátországba emigrált, és eltűnt a sorozatból.

Locklear 1986-ban hozzáment a Mötley Crüe dobosához, Tommy Lee-hez, akitől 1993-ban elvált. Második férje Richie Sambora, a Bon Jovi gitárosa volt, akitől 1997-ben született Ava Elizabeth nevű lánya. A továbbra is remek formában lévő, ötvenhárom éves színésznő nemrég egy talk showban a nézőkkel együtt mulatott a nyolcvanas években piacra dobott aerobik videóján, és bevallotta, hogy a tornakazetta forgatásán aerobikozott életében először.

SOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:
- Telik az a rohadt idő: Daryl Hannah
- Telik az a rohadt idő: Faye Dunaway
- Telik az a rohadt idő: Priscilla Presley

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon és válogasson a TV GO kínálatából.

Filmek Neked!

Az éhezők viadala

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2012)

Az éhezők viadala: Futótűz

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

A beavatott

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)