Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézze meg a Star Wars VII előzetest, legóból!

Nézze meg a Star Wars VII előzetes legóverzióját!

  • Birkás Péter
  • 2014. 11. 29., 20:12
  • Star Wars

Alig egy napja került ki az internetre a Star Wars VII: Az ébredő Erő első előzetese, egy rajongó pedig máris elkészült a legós változattal, ami képkockáról-képkockára másolja a rövidke kedvcsináló minden pillanatát.

A Star Wars és a Lego kapcsolata a 90-es évek végén forrott össze végérvényesen, mikor a dán cégóriás elkezdte forgalmazni a hivatalos Csillagok háborúja készleteket. Az elmúlt 14 évben különböző csomagok tucatjai láttak napvilágot, a legkisebb járművektől egészen a Halálcsillagig, meghódítva kicsiket és nagyokat egyaránt. A műanyag kockák és a Star Wars ötvözéséből még videojáték-sorozat is készült, és a plasztik Csillagok háborúja napjainkra ugyanúgy beírta magát a popkultúrába, mint George Lucas eredeti filmes verziója. Legóból viszont nem csak az ikonikus járműveket és a híres szereplőket lehet újraalkotni, de akár egy olyan mozielőzetest is, mint a november 28-án bemutatott Star Wars VII: Az ébredő Erő kedvcsináló:

A lelkes és vélhetőleg legómániás készítő kevesebb mint huszonnégy óra alatt hozta össze a fenti alkotást, ami lényegében kockáról-kockára másolja a pénteken bemutatott hivatalos előzetest. A járműves részek ugyan kissé egyszerűre sikeredtek, de az mindenképpen az alkotót dícséri, hogy nem a Lego által kiadott eredeti szettekből dolgozott, hanem saját maga készített egyedi X-Wingeket, Millenium Falcont és Tie-Fightert.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- A hobbit teljes sztorija bő egy percben
- Az arrogásn Batman saját filmet kap
- Mindent visz A Lego-kaland
- Jönnek a legó-Agymenők

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon és válogasson a TV GO kínálatából.

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Végjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2013)

Az éhezők viadala

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)