Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca fedetlen keblei: Esmé Bianco

A Trónok harca fedetlen keblei: Esmé Bianco

  • Birkás Péter
  • 2014. 12. 08., 13:05
  • Trónok harca

Az HBO-féle Trónok harca népszerűsége évről évre töretlen, ami főleg annak köszönhető, hogy a sorozat kompromisszumok nélkül adaptálja George R. R. Martin fantasy regényfolyamát, nem spórolva a brutális és buja jelenetekkel. Cikksorozatunk a széria erotikus oldalára és azon színésznőire koncentrál, akik az évadok során ledobták a textilt a képernyőn. A sort Esmé Biancóval nyitjuk, aki a sorozat megannyi pucér szereplője közül elsőként mutatta meg bájait.

Esmé a Trónok harca három évadjában, összesen tizennégy epizódban alakította az örömlány, Ros karakterét, aki már rögtön az első epizódban meztelenül kényeztette a királyi kompánia tagjaként Winterfellbe érkező Tyriont. A kifejezetten formás keblű színésznő a Trónok harca előtt modellként és kabarészínészként tevékenykedett, illetve kevésbé jelentős angol filmek szerepeiben tűnt fel, ám nem az HBO sorozatában pucérkodott először. Esmé a 2008-as Chemical Wedding című alkotásban már megmutatta formás alakját, és a film egyik erotikával túlfűtött jelenete után nem meglepő, hogy a Trónok harca alkotói végül rábízták a feltörekvő északi kurtizán karakterét.

Esmé Bianco a Chemical Wedding című angol filmben (Forrás: Focus Films)

EGYEPIZÓDOS FELBUKKANÁSBÓL EMLÉKEZETES SZEREP

Az Esmé alakította Ros nemcsak Tyrionnal keveredik intim kalandba, de Theon Greyjoyjal is eltölt néhány kellemes percet. A kezdetben vörös hajú örömlányként emlegetett karakter eredetileg csupán egyetlen epizódban tűnt volna fel, de Bianco alakítása annyira elnyerte a producerek tetszését, hogy további jeleneteket írattak számára, majd George R. R. Martin javaslatára kapta a Ros nevet. A színésznő figurája a regényben fel sem bukkan (habár sokan azonosítják egy említésre kerülő szintén vörös hajú örömlánnyal), ám a sorozatban, ha nem is jelentős, de emlékezetes szerepet vívott ki magának.

FELEMELKEDÉS...

Az első évad második felében, az Öt király háborújának hírére – és Theon legnagyobb bánatára – Ros a Királyvárba teszi át székhelyét, ahol érkezését követően azonnal Petyr 'Kisujj' Baelish szolgálatába áll, és egy emlékezetes jelenetben még arról is tanúbizonyságot tesz, hogy nem csak a férfiak kényeztetésének mestere. A karakter ezt követően a háttérben egyre feljebb küzdi magát, és a második évadra a bordélyház kuncsaftjai helyett egyre inkább a királyvári intrikusok játékszerévé válik – előbb Joffrey kényszeríti kegyetlenkedésre, majd Tyrion miatt kerül bajba.

...ÉS BUKÁS

Ros felemelkedésével párhuzamosan Esmé Bianco egyre ritkábban vált meg a ruháitól, a második évadban csupán egyetlen jelenet erejéig találkozhatunk csupasz kebleivel, a harmadik szezonban pedig már csak Podrick szemszögéből csodálhatjuk a kacéran mosolygó nő szépen becsomagolt melleit. Bár Ros a harmadik évadban már Baelish bizalmasaként tűnik fel, a korábban elszenvedett atrocitások okán titokban Varysnak szolgáltat információkat, és végül ez okozza a vesztét – Kisujj, tudomást szerezvén az árulásról, prédaként kínálja fel Joffreynak, aki brutális módon vet véget a nő életének.

Esmé Bianco utoljára 2013-ban, a harmadik évad hatodik részében szerepelt a Trónok harcá-ban, és a filmesek karakterének elhullását követően sem halmozták el munkákkal. Legutóbb az A Christmas Mystery című amerikai tévéfilmben tűnt fel, 2015-ben pedig három munkája várható, melyek közül az egyik a rögtön videóra érkező The Scorpion King: The Lost Throne lesz. Esmé filmes karrierjét tehát nem lódította meg a Trónok harca elképesztő sikere, ám a színésznő ettől láthatóan nem esett kétségbe, hiszen idén novemberben deep house-ra szakosodott DJ-ként is bemutatkozott Hollywoodban.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- The Walking Dead: sorozat vs. képregény - Shane
- The Walking Dead: sorozat vs. képregény - Lori
- The Walking Dead: sorozat vs. képregény - Hershel farmja

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)