Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Karácsonyozzon Picard kapitánnyal!

Karácsonyozzon Picard kapitánnyal!

  • TV GO
  • 2014. 12. 10., 15:30

Nincs is jobb, mint egy klasszikus karácsonyi sláger, Jean-Luc Picarddal feldobva. Az alábbi videót nem csak Star Trek-rajongóknak ajánljuk.

A Let It Snow című számot Sammy Cahn szövegíró és Julie Styne zeneszerző írta még 1945-ben, azóta pedig nemcsak kedvelt karácsonyi slágerré vált, de számos filmben felcsendült. James Covenant videójában most új formában élvezhetjük, a tehetséges YouTube-videós ugyanis a Star Trek: Deep Space Nine és a Star Trek: Az új nemzedék című sorozatokból, illetve több Star Trek-filmből ismert karakterrel, a Patrick Stewart által alakított Jean-Luc Picarddal dobta fel a jól ismert dallamot, méghozzá oly módon, hogy a Star Trek-filmek jeleneteinek egészen rövid részleteiből vágta össze a dalt. A csavar a dologban, hogy mindenhol, ahol a „Let it snow” szövegrészlet szerepel, ott a Picard által „énekelt” verzióban a figura jól ismert szófordulata, a „Make it so” hallható.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Járókerettel mentik meg a galaxist
- Kihagyhatatlan a rappelő Harry Potter
- Jeff Goldblum a Jurassic Park főcímdalát énekli

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

A holnap határa

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)