Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szarumán megint metált énekel

Szarumán megint metálban nyomul

  • TV GO
  • 2014. 12. 11., 15:45

A 2012-es A Heavy Metal Christmas és a tavalyi A Heavy Metal Christmas Too után idén is fülbemászó karácsonyi metálnótával jelentkezett a világ legidősebb metálénekese, Christopher Lee színész, A Gyűrűk Ura-filmek Szarumánja.

A legendás színész – aki pályája során csaknem 300 filmben szerepelt, olyan alkotásokban, mint A Gyűrűk Ura, a Star Wars, Az aranypisztolyos férfi, a Drakula, A vesszőből font ember vagy a hamarosan bemutatandó A hobbit: Az öt sereg csatája – májusban töltötte be 92. életévét, de ez egyáltalán nem gátolja a metálhörgésben. Legújabb metálslágere a Hark! The Herald Angels Sing című karácsonyi klasszikus alapján készült (három verzióban is) és a Darkest Carols, Faithful Sing címet viseli.

„Az én koromban az a legfontosabb, hogy olyasmivel foglaljam el magam, amit igazán élvezek. Nem tudom, mennyi van még hátra, szóval minden nap ünnep a számomra, amit meg akarok osztani a rajongóimmal is” – mondta a színész, aki azt is elárulta, hogy legújabb metálszáma egy „könnyed, örömteli és mókás” projekt, egy olyan zenekarral, amely „úgy adja elő a metált, ahogy azt elő kell adni”. Lee pedig nem a levegőbe beszél, hiszen tavalyi ünnepi albumáról a Jingle Hell című szám a 18. helyig kapaszkodott a Billboard listáján. Az alábbi videóban a színész eddigi karácsonyi metáldalaiból hallható válogatás.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Erre várunk: A hobbit - Az öt sereg csatája
- A hobbit teljes sztorija bő egy percben
- Férfiasságukat szorongatják a Disney-hercegek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Tim Burton: A halott menyasszony

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2005)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)