Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már az ötödik előzménysorozatot tervezik a Trónok harcához

  • TV GO
  • 2017. 09. 21., 16:45
  • Trónok harca

Persze ez nem jelenti azt, hogy mind az öt meg is fog valósulni.

Az HBO nagyerőkkel készül a Trónok harcát követő időre. Tényleg nem lehet mondani, hogy csatornánál elapróznák a dolgokat, ugyanis már eddig is bejelentettek négy különböző ember keze alatt készülő előzmény sorozatot, amit most megfejeltek egy ötödikkel.

Ami különösen érdekessé teszi a bejelentést az nem az, hogy ehhez sem lesz köze az eredeti sorozatot készítő párosnak, Dan Weissnek és David Benioffnak, hanem hogy a Trónok harcához több részt is író Bryan Cogman készíti majd, de nem egyedül, hanem George R. R. Martinnal közösen. Cogman nevét feltételezzük sokan nem ismerik pedig hozzá fűződik több olyan epizód is, ami meghatározónak bizonyult a sorozat történetének szempontjából, többek közt a Sansa szégyenteljes megbecstelenítését bemutató Unbowed, Unbent, Unbroken című rész is. Tehát attól nem kell tartani, hogy az ötletei túlzottan visszafogottak lesznek. Azonban ez nem jelenti azt, hogy azok egyből meg is fognak valósulni.

HBO

A tervbe vett öt előzménysorozat közül jó eséllyel egy vagy kettő fog csak tényleg képernyőre kerülni, tehát Cogmannak versenyeznie kell Max Borensteinnel, Jane Goldmannal, Brian Helgelanddal és Carly Wray-al, akik mind jóval több filmet és sorozatot tudhatnak maguk mögött. Persze a Trónok harca világában Cogmannak van tapasztalata, ami könnyen feléje billentheti a mérleg nyelvét

Az előzménysorozatok történetéről még nem lehet tudni szinte semmit, azon kívül, hogy azok biztosan nem Robert felkélést fogják bemutatni, mivel arról már szinte mindent megtudtunk a fő történetből.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)