Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 18. hét

  • TV GO
  • 2017. 09. 25., 09:15

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Énekelj! (szeptember 25 – október 09.)

Minden tehetség megérdemli, hogy megmutatkozhasson, még akkor is, ha az a legátlagosabb helyről származik is. Persze az álatok által benépesített világban nehéz értelmezni az átlagost. Mindenesetre Buster Moon, a helyi színigazgató koala tehetségkutatót rendez, hogy imádott színházát megmentse a bezárástól. Jelentkezőkből nincs is hiány; de csak öten emelkednek ki igazán: egy simulékony egér; egy lámpalázas tini elefánt; egy túlhajszolt anyamalac; egy ifjú gorilla, aki szakítani akar a gengszterkedéssel; és egy punk-rock tarajos sül. A kérdés csak az, hogy képes lesz-e a csapatnyi szedett-vedett amatőr állat megvalósítani az álmaikat.

Boszorkánytábla 2: A gonosz eredete (szeptember 25 – október 09.)

A médiumként dolgozó özvegy, Alice Zander (Elizabeth Reaser) Los Angelesben él két lányával, Linával és Dorisszal. Mikor az asszony elkezdi használni a Ouija nevű táblát nem is sejti mit készül rászabadítani a családjára. Egy óvatlan estén a táblával megidézett szellem ráront a mindössze 9 éves Doriszra, akit hatalmába is kerít azzal, hogy megszállja annak testét. Az édesanyának és idősebb lányának pedig mindent el kell követnie, ha vissza akarják kapni Doriszt, de közben a túlélésért is elkeseredett harcot kell vívniuk.

Testcsere (október 02 - október 16.)

Még a legjobb barátok is irigykednek egymásra néhanapján. Hát még két annyira különböző életet élő, mint Dave (Jason Bateman) és Mitch (Ryan Reynolds). Előbbi egy állandóan dolgozó ügyvéd, aki kénytelen még három gyermeke mellett is állandóan helytállni, míg Mitch egy igazi örök gyerek, akinek se állandó munkája, se állandó partnere nincs. És bár a maga nemében mind a kettőjüknek jó élete van, mégis a másik helyébe vágyódnak. Egy átitalozott este után persze ki is próbálhatják, milyen a másik bőrében ébredni, és messze nem olyan, mint amire számítottak.

2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

Boszorkánytábla 2 : A gonosz eredete

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)