Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kóstolj bele októberben a sorozatok világába az AMC-vel

  • TV GO
  • 2017. 10. 02., 12:00
  • Minden, ami TV

A Telekom IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV előfizetőinknek az október havi bónusz csatorna az AMC. Mutatjuk, mit láthattok a csatornán a hónapban. Kapcsold össze TV előfizetésed a TV GO-val és tévézz bárhol, bármikor!

A Bónusz csatorna lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Októberben a bónusz csatorna az AMC, amely 2017. október 02. 12 óra és 2017. október 31. 12 óra között látható.

Nem kapcsoltad még össze Telekom otthoni TV-csomagodat a TV GO-val?

Kapcsold össze az MT ID-at vagy az IPTV felületen kapott kódot a TV GO-val ide kattintva és nézd az AMC műsorát a TV GO-n is!

Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. Legünnepeltebb saját gyártású sorozatai közé tartoznak a sokszoros díjnyertes Mad Men és a Breaking Bad, mellettük a jelenleg is műsoron levő Fear The Walking Dead, az Emmy- és Golden Globe-díjas Better Caul Saul, valamint az Into the Badlands, a HUMANS, a Halt and Catch Fire, a Preacher és a hamarosan bemutatkozó The Terror.

A csatorna Észak-Amerika után 2014-ben kezdte meg a nemzetközi terjeszkedést, és mára több mint 125 országban és területen érhető el.

Októberi sorozatpremierek az AMC-n

Emerald City

Bemutató: október 15. vasárnap, 14:00 órakor

A látványos amerikai fantasy sorozatot magyar helyszíneken is forgatták és Árpa Attila és Haumann Máté is szerepet kaptak benne.

A sorozat a legendás ’Oz, a nagy varázsló’ című meseregény modern feldolgozása, amelyet L. Frank Baum írt meg 1900-ban.

A történet főszereplője a 20 éves Dorothy Gale (Adria Arjona) akit egy szép napon felkap a tornádó a Kansas állambeli Lucasból, és Óz messzi földjére, Smaragdvárosba repít. A misztikus világban a Varászló (Vincent D’Onofrio) tudja csak megmondani, hogyan juthat haza Dorothy. De az Emerald City varázslója olyan becstelen, ahogy még sosem láthattuk. Királyságok ádáz küzdelmei, véres harcok, ádáz boszorkányok kísérik Dorothy útját.

Halt and Catch Fire (CTRL nélkül) 4. évad

Bemutató: október 14. szombat, 14:00 órakor

Utolsó évadához érkezett a népszerű sorozat, ne szalaszd el a részeket!

A Halt and Catch Fire az utolsó szériában ’90-es évek elejére kalauzolja a nézőt, ahol a szereplők az internet korszak hajnalán találják magukat. Szakmailag és emberileg is eddig ismeretlen kérdésekbe és akadályokba ütköznek, miközben a körülöttük egyre jobban felgyorsuló és növekvő informatikai világ végérvényesen megváltoztatja egymáshoz fűződő kapcsolatukat.

Donna Emerson (Kerry Bishé) egy új merész vállalkozásba kezd, melynek eredményeképpen nem csak exférjével Gordon Clark-kal (Scoot McNairy), de régi munkatársával, Joe MacMillannal is összetűzésbe keveredik (Lee Pace). Eközben Bosworth (Toby Huss) kínos titkolózásba kezd Diane (Annabeth Gish) előtt, ami alapjaiban változtathatja meg kapcsolatukat, Cameron Howe (Mackenzie Davis) pedig személyes és szakmai kudarctól tart, és soha nem gondolná, hogy ez korábbi partnereinek kötelékébe kerül.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV