Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Will Smith 49 – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 09. 26., 10:17

1968. szeptember 25-én született a kétszeres Oscar-, illetve ötszörös Golden Globe-jelölt Will Smith.

Smith rapperként kezdte el pályafutását még a 80-as években, amit az első sikerek után a filmezésre cserélt – de nem! A zenélés remekül megfért a tévés, majd a filmes karrier mellett. Pályafutása során négy Grammy-t zsebelt be, slágereit azóta is rádiók százai játszák világszerte.

A művész számára a nagy lehetőséget a Kaliforniába jöttem című szituációs komédia jelentette, amiben Bel-Air dögös trónörököseként 6 évadon keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt. A sorozat jó minőségű magyar szinkronnal érkezett a hazai háztartásokba. Kis színes érdekesség: mostani feleségével az egyik korai forgatáson ismerkedett meg.

A 90-es évek második felében rengeteg pénzt termelt a stúdióknak. 1995-ben jött a Bad Boys 1. része, aminek folytatását a 2003-as II. rész óta várjuk. 1996-ban világot mentett a Függetlenség Napja hőseként, majd űrrendőrként folytatta a Men In Back főszereplőjeként. Kapcsolódó gondolat: A Forbes egyik 2007-es számában kiszámolta, hogy minden, a színésznek kifizetett dollár a tízszeresét hozta vissza a stúdióknak.

Foto: Europress / Claire Greenway - Getty images

A 2000-es években jött A randiguru, majd a Legenda vagyok; A boldogság nyomában nyújtott alakításáért pedig majdnem Akadémiai díjat kapott. Milliók imádták a Hancock-ban, de a Téli mese és a Hét élet is felkerült az „újranézősök” listájára. Legközelebb a Disney élőszereplős Aladdinjában a lámpa lakó Genie bőrében láthatjuk viszont.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Jason Merritt - Getty images

Filmek Neked!

A boldogság nyomában

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2006)

Legenda vagyok

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2007)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)