Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sony filmek féláron! 4. hét!

  • TV GO
  • 2017. 09. 27., 10:07

Keresd mostantól a Sony Pictures ajánlatait is a Filmek féláron! mappánkban.

A karate kölyök

Egy tizenkét éves élete alapvetően sem könnyű, főleg, ha egyik pillanatról a másikra Detroit helyett Pekingben találja magát. Dre-vel (Jaden Smith) pedig pontosan ez történik, mivel édesanyja a kínai fővárosban kapott új munkát. Az idegen környezetben az egyébként nagydumás és pimasz Dre elveszettnek érzi magát, amit csak tetéz, hogy az egyik helyi kungfu iskola növendékei pont őt pécézték ki maguknak. Szerencse a szerencsétlenségében, hogy az összetűzésük alakalmával feltűnik a magának való karbantartó, Han (Jackie Chan), aki kész kivételt tenni, és igazi harcművészt faragni a fiatal fiúból.

© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.

Vadidegen

Az internet alapvetően nyitva áll mindenki számára, mégis rendelkezik olyan eldugott részekkel, ahova csak meghatározott személyek léphetnek be: Chatszobák, amikbe nehezebb bejutni, mint a legelitebb klubokba. Azonban, ha egyszer bejutott valaki onnantól egy teljesen új világ tárul ki előtte, ahol kedvére váltogathatja a személyiségét, aszerint, hogy milyen addig leplezett vágyat akar kielégíteni. Ro (Halle Berry) is kénytelen bejutni egy ilyen elit kluba, ugyanis az által üldözött gyilkoshoz csak így kerülhet közelebb. Azonban az már korántsem biztos, hogy a kiútat is képes lesz megtalálni.

© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.

A csúf igazság

Abby (Katherine Heigl) kizárólag a munkájának él, szereti a műsorgyártással járó hajtást és még az éjszakázást is. Ettől függetlenül még az ő életéből sem hiányozhat az a bizonyos nagy ő. A jelentkezőknek azonban nincs könnyű dolguk, mivel Abby nem csak a munkában törekszik a tökéletesre, de a magánéletben is. Nem is csoda, hogy képtelen kijönni a csatorna új sztárjával, Mike-al (Gerard Butler), aki az őstulok alfahím tökéletes megtestesítője. Mivel azonban kénytelenek a közös munka miatt egyre több időt együtt tölteni, szép lassan kezdik úgy érzeni, hogy talán félreismerték egymást.

© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás:© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.