Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jennifer Anistont üldözi a válása

Jennifer Anistont üldözi a válása

  • TV GO
  • 2015. 01. 06., 11:25
  • Dráma

A közvéleményt mind a mai napig foglalkoztatja Jennifer Aniston és Brad Pitt válása, pedig közel tíz évvel ezelőtt történt. A sztár viszont ehelyett a pozitív történésekre koncentrál. Például új filmjére.

Napokon belül kiderül, hogy Jennifer Aniston elnyer-e egy újabb Golden Globe-ot (a Hollywood Foreign Press Association díjait január 11-én adják át), a média mégis inkább a tíz évvel ezelőtti válásával van elfoglalva. A CBS Sunday Morning című műsorának riportere ugyanis a szerelmi életéről, többek közt Brad Pitt-tel kötött házasságáról kérdezte a sztárt. „Ez a dolog még mindig bélyegként tapad rád. Úgy értem, az emberek biztos azóta is felhozzák, és ez nagyon fájdalmas lehet” – szólt a megállapítás.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

„Egyáltalán nem érzem fájdalmasnak a dolgot. Szerintem ez csak azért ragadt rám ennyire, mert egy érdekes sztori. Amúgy is főleg a média szeret foglalkozni vele” – mondta a színésznő. Aniston egyébként – bár elmesélte, hogy azóta már természetesen továbblépett, sőt mindenki más is a történetből – még arra a kérdésre azért válaszolt, hogy tartják-e a kapcsolatot volt férjével. Állítása szerint nem állnak állandó kapcsolatban, csak jókívánságokat, üdvözleteket küldenek egymásnak időnként.

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Anistonnak amúgy nem csak ezzel a témával kapcsolatban kell állandóan a pletykalapokkal küzdenie: jegyesével, Justin Theroux-val is gyakran szerepelnek a bulvárhírekben – általában pontatlan értesülésekkel. A sztár azonban azt állítja, az a lényeg, hogy ők ketten tudják, mi az igazság, és különben is inkább az életük pozitívumaira koncentrálnak.

Ő maga például nemrégiben élete alakítását nyújtotta a Cake című filmben, amit január 23-án mutatnak be az amerikai mozik, de Aniston már 11-én megkaphatja érte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat. A színésznő a filmben egy olyan nőt alakít, aki krónikus fájdalmai miatt rászokik a gyógyszerekre, emellett pedig kapcsolatba kerül egy öngyilkosságba menekülő sorstársa férjével (Sam Worthington), sőt hallucinációkon keresztül még magával az elhunyt nővel (Anna Kendrick) is kommunikál.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Jennifer Aniston a fenékvillantás úttörője
- Jennifer Aniston imádja a szexmániás fogász szerepét
- Vajon mi lett a Jóbarátok cuki gyerkőceiből?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

Szabotázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2014)

Förtelmes főnökök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték - (2011)

A hallgatás szabálya

Színes, feliratos, amerikai thriller (2012)