Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Stifler pajtás napja - a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 10. 03., 19:00

Záporos tekintettel bámulok az előttem lustuló fekete billentyűzetre és közben halkan beismerem, hogy igen, én is öregszem. 41 éves! Kedves Olvasó! Negyvenegy éves a mi derék Stiffler kománk! A fickó, akire tinédzserként a csajozás félisteneként tekintettünk, ma a negyedik X mögé húzhatja be az első strigulát.

1976. október 3-án született Seann William Scott, akit leginkább az Amerikai pite Stiflerjeként ismerhetünk. Ő volt a legendás nőcsábász, akinek anyukája egyfajta késő 20. századi Mrs. Robinsonként kellette magát a katódsugárcsöves televíziók kékes képernyőjén. Az első szelet pitét 1999-ben tolták az arcunkba, mely számtalan kultikus jelenettének köszönhetően került a kollektív emlékezet kincseskamrájába. Apropó, eme remek filmnek köszönhetjük a „MILF” szó széleskörű elterjedését is.

Stifler anyja - Illusztráció: pinterest

Vonatkozó érdekesség továbbá, hogy Williams egyik legfiatalabb rajongója egy 7 éves kislány volt. Állítólag.

Talán másként alakultak volna a dolgok, ha nincs az a bizonyos Los Angeles-i incidens. Történt ugyanis, hogy 1989-ben a Baywatch válogatójára menet rosszarcú fickókkal találkozott, akik levették róla fele ruházatát, majd leléptek azzal a maréknyi dollárral, amiből nagyjából egy doboz kólára futotta. Fiatalként eléggé izgulós volt, például nehezen kezdeményezett, ha udvarlásról volt szó.

Pályafutása során leginkább, sőt szinte csak és kizárólag vígjátékokban szerepelt, később szinkron hangként is működött. Ha minden igaz legközelebb egy drámában láthatjuk viszont, ami két hányatott sorsú gyermek életébe enged betekintést.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Carlos Alvarez - Getty images

Filmek Neked!

Movie 43 - Botrányfilm

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték - (2012)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)