Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mit mondana erre Freud? - Itt a Terápia első két évada

  • TV GO
  • 2017. 10. 11., 20:05

Egy igazán tartalmas filmhez/sorozathoz alapvetően három dolog szükségeltetik: egy jó rendező, egy jó forgatókönyvíró és jó színészek. Ellenben egyáltalán nem létszükséglet a Vatikán felvásárlására elegendő költségvetés és az agyvérzésig dolgoztatott CGI-animátor.

Az iménti szentenciát – ha úgy tetszik, közhelyet - számtalan mozi igazolta már, azt azonban még jó tíz-tizenöt évvel ezelőtt sem gondoltuk volna, hogy egyszer egy HBO-n futó, hazai gyártású sorozatra is hasonló pozitív példaként fogunk hivatkozni. Márpedig a Terápia alkotói bebizonyították, hogy 24-25 percben sem képtelenség pattanásig feszült drámát előidézni, mindezt 2-3 szereplővel, egyetlen helyiségben. Ez utóbbi pedig nem más, mint Dargay András (Mácsai Pál) pszichológus rendelője, aki hétköznaponként visszajáró páciensei lelkében igyekszik rendet teremteni, vagy adott esetben önkéntelenül is fokozni a káoszt. A Terápia egyéb szempontból is antitézise annak, amit „magyar sorozat” címszó alatt érteni szokás: ez pedig a színészi játék, ami a maga egyszerűségében totálisan természetesnek és hitelesnek hat.

A Terápia első két évada már elérhető a Moziklubban

A korábbi részeket már csak azért is érdemes feleleveníteni, mert a harmadik (és egyben utolsó) évad november 13-án debütál az HBO-n.

A befejező részekben új szereplőkkel ismerkedhetünk meg: a hétfői pácienst, Zsoltot (Vilmányi Benett) barátnője meggyilkosával vádolják, gesztusaiból pedig tisztán kitűnik, hogy valamit titkol Dargay előtt. Kedden Krisztával (Schell Judit) találkozhatunk, akit férje teljesen elnyom, ő pedig képtelen ellentmondani neki. A 3. évad páciensei között láthatjuk még Udvaros Dorottyát és Czintos Józsefet is. Szokták mondani, hogy orvosból lesz a legrosszabb beteg: a 3. évad igazi fordulata, hogy ezúttal Dargay András nemcsak a doktor, hanem a páciens szerepében is láthatjuk és végre róla is megtudhatjuk, milyen ember valójában. Pszichológusát Balsai Móni alakítja.

Nézd meg az 1. és 2. évad összes részét a MoziKlubban (ha még nincs MoziKlub csomagod, itt tudod megrendelni) és készülj fel a Terápia 3. évadára!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!