Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Telik az a rohadt idő: Jamie Lee Curtis

Telik az a rohadt idő: Jamie Lee Curtis

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 04. 30., 09:35

Ingerlő idomok (1985)

Jamie Lee Curtis filmes karrierje horrorfilmekkel indult (Halloween, A köd), de a nyolcvanas években olyan remek vígjátékokban is szerepelt, mint A hal neve: Wanda és a Fészkes fenevadak. A híres, magyar származású színész, Tony Curtis lánya, az 1985-ben készült Ingerlő idomok című romantikus filmben John Travoltával évődik. A sokatmondó cím egy szakmájában sikeres aerobikoktató (Jamie Lee Curtis) és egy hiénatermészetű, ugyanakkor laza mozgású riporter (John Travolta) között kialakuló ármányos szerelmi történetet rejt. Az újságíró fitnesztermekről készül cikket írni, amikor megismeri és megszereti a kidolgozott testű, lendületes Jessie-t, majd jól meg is bántja. Az utánozhatatlan nyolcvanas évekbeli hangulat, tornadresszek és lábszárvédők, valamint Travolta csípőmozgása teszi felejthetetlenné az alkotást.

Már megint te?! (2010)

Az időközben filmes munkái mellett gyerekkönyv szerzővé avanzsált ötvenhat éves Curtis az ártalmatlan, tingli-tangli romantikus vígjátékban megmutatja lankadatlan játékkedvét és továbbra is sportos alakját. Az egykori bálkirálynő, szurkolócsapat-kapitány és osztályelnök Gail fia éppen házasodni készül, méghozzá azzal a nővel, aki Gail lányának életét tette pokollá a középiskolában. Amikor megérkezik a menyasszony anyja (Sigourney Weaver), Gail gimis ellenlábasa, akkor mindkét korosztályban újraindul a rivalizálás. A felejthető vígjátékot Patrick „Bobby Ewing” Duffy váratlan cameoja koronázza meg.

Filmek Neked!

Már megint Te

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Nem férek a bőrödbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2003)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)