Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hodor, Groot és Chewbacca jól megértik egymást

Hodor, Groot és Chewbacca jól megértik egymást

  • TV GO
  • 2015. 01. 18., 17:30

Lelkes videósok három sajátosan kommunikáló figurát, a Trónok harca Hodorját, A galaxis őrzői Grootját és a Star Wars-univerzum Chewbaccáját ültették egy asztalhoz ebben a rajongói kisfilmben, melyben legóból van minden szereplő.

Ahogy azt a rajongók jól tudják, a fent említett hősök "tragédiája", hogy társaik közül szinte senki nem érti (meg) őket, hiszen Hodor kizárólag saját nevének ismételgetésével, Groot, a beszélő fa az „Én vagyok Groot!” jelmondattal, Chewbacca pedig makogással és egyéb artikulálatlan hangokkal képes csak kifejezni magát.

Részlet a kisfilmből. (Forrás: YouTube / Brotherhood Workshop)

Az ötletes kisfilm lényege, hogy a közkedvelt hősök – akik a Tatuin bolygón található Mos Eisley-beli kocsmában adnak randevút egymásnak – egymást tökéletesen megértik, így miközben Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi kissé lekezelően beszéli ki a társaságot, addig ők valójában a szóban forgó sorscsapás élményét osztják meg egymással, szabatosan fogalmazva.

A Star Wars ihlette hivatalos legófigurák

A videó slusszpoénjába pedig még A Gyűrűk Ura világát is sikerült belopniuk a tehetséges alkotóknak. A lent látható rövidfilmet jegyző Brotherhood Workshop csapata és egyéb elhivatott rajongók egyébként rendszeresen készítenek különböző, legós kisfilmeket. Legutóbb a Bosszúállók 2 és a Star Wars VII előzetesét forgatták le a népszerű építőkockákat és figurákat felhasználva.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- MacGyver idétlenkedése soha nem volt még ilyen abszurd
- Itt a Bosszúállók 2 előzetese legóból!
- A hobbit teljes sztorija bő egy percben

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából.

Filmek Neked!

Verdák

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2006)

Az ember tragédiája

színes, magyar animációs film (2011)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)