Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dr. Csont és a tökéletes kémia

  • TV GO
  • 2017. 10. 11., 13:20

A ma szülinapos Emily Deschanel és sorozatbéli partnere, David Boreanaz egyedi hangvételű, boncolós bűnügyi kalandjaikkal 12 évadon át szórakoztatták a közönséget.

Dr. Bones, Dr. Bones, oh, my Dr. Bones!
Ettől most bizonyára neked is beugrott az Aqua késő kilencvenes évekbeli slágere, amiben a tökéletes nyári táborban köttetett szerelem igazát örökítik meg. A dalbéli szerelmesek nem tudnak elbúcsúzni egymástól, és azt kívánják, hogy bárcsak örökké együtt maradhatnának. Micsoda kémia! Körülbelül mi is ezt a kémiát érezzük, amikor Dr. Csont és Seeley Booth ügynök modoros kapcsolatára gondolunk, megtoldva annyival, hogy mi, nézők kívánjuk azt, hogy bárcsak együtt maradhatnának még egy évadra!

Foto: Europress / Handout / Getty images

Kapcsolatukra magánemberként is a harmónia jellemző. Többször hangsúlyozták, hogy jó baráti viszonyban állnak egymással, és hogy különös helyet foglalnak el egymás szívében. Talán pont emiatt a tökéletes összhangnak köszönhető a sorozat töretlen népszerűsége. Említették azt is, hogy már-már szinte családtagként tekintenek a másikra. Érdekesség, hogy Emily és David hozzátartozói is felbukkantak a sorozatban. A férfi esetében erősebb családi érintettségről beszélhetünk, hiszen lánya mellett fia, felesége, apja és anyja is kapott egy-egy rövidebb szerepet.

Foto: Europress / Ilya S. Savenok - Getty images

Deschanel jellemzően tévés produkciókban szerepelt, ezek közül természetesen a fent említett sorozatszerep volt a legjelentősebb. Ezzel párhuzamosan társadalmi kérdésekben is aktív. A vegetáriánus színésznő híres állatjogi aktivista. Állítása szerint attól, hogy valaki nemet mond az állati eredetű termékek fogyasztására még nem jelenti azt, hogy egészségesen él.

Foto: Europress / Joe Scarnici - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Alberto E. Rodriguez - Getty images