Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Milyen bor dukál a kötözős szexhez?

Milyen bor dukál a kötözős szexhez?

  • TV GO
  • 2015. 01. 20., 07:50

A szürke ötven árnyalata filmváltozata február 12-én érkezik a mozikba, de a reklámgépezet addig sem pihen. A türelmetlen rajongók külön az erotikus alkotáshoz készített borokkal hangolódhatnak a történetre a bemutatóig.

A Vörös szatén és a Fehér selyem elnevezésű borokat bárki megvásárolhatja, palackonként 17.99 dollárért, és a hatalmas sikert aratott regény írója, E.L. James szerint elfogyasztásukkal romantikát, érzékiséget és szenvedélyt ízlelhet. E. L. James, hősei, a félénk gyakornoklány és a jóképű milliomos szado-mazo összegabalyodásaiban mindig is fontos szerepet szánt a finom boroknak, ezért természetes lépésnek tűnt számára A szürke ötven árnyalata-borok megalkotása. A Vanity Fair magazin felkért néhány neves borszakértőt, hogy értékeljék a végeredményt.

E. L. James a hősei életében is fontos szerepet szánt a bornak (Forrás: Andrew H. Walker / AFP

A Vörös szatén, hatásvadász elnevezésű vörösbor az egyik szakértő szerint legfeljebb a repülőkön felszolgált olcsó borok minőségét éri el, míg egy másik sommelier csak mazochistáknak ajánlja. A regény szexuális tartalmára utal az a borszakértő, aki szerint a vörösbor magas alkoholtartalma kiváló arra, hogy ellazítsa a garatizmokat, ami a film hőseinek kifejezetten hasznos lehet.

A fehérbort mindannyian többre értékelték, bár egyikük szerint olyan, „mintha ragadós barackokat popcorn vajjal öntöttek volna le”. Szerinte mindkét bor élvezetéhez nagyban hozzátesz, ha elképzeljük, ahogy talpig latexbe öltöztetett lányok tapossák a szőlőszemeket. A végső ítélet szerint A szürke ötven árnyalata-borok épp olyanok, mint a regény „nem egy Henry James, de tagadhatatlanul élvezetes. A könyv jófajta strandirodalom, a bor pedig olyan, amilyet szívesen szürcsölgetünk a medence partján.”

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Aki pikáns kötözős szexet vár, az csalódni fog
- Úgy hiteles, ha lecsúszik a törülköző
- Jobban gerjedünk a szoftpornóra, mint az űroperára

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Szexvideó

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)