Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Miley Cyrus push-up melltartóban domborít

Miley Cyrus most melltartóban domborít

  • TV GO
  • 2015. 01. 23., 07:30
  • Vígjáték

Szerencsére nem telhet el hét anélkül, hogy Miley Cyrus ne osztana meg magáról valami pikáns tartalmat. A színész-énekesnőnek ráadásul a jelek szerint mindenről a vetkőzés jut az eszébe.

A múlt héten még falatnyi habfürdőben pózolt, a minap viszont arra csodálkozott rá Miley Cyrus, milyen messzire is került Hannah Montanától (attól az ártatlan karaktertől, akit annak idején a Disney csatorna sorozatában megformált) és az ezzel kapcsolatos akkori külsejétől és imidzsétől. Ennek örömére a sztár ki is tett magáról az Instagramra egy „ilyen volt-ilyen lett” képet.

Hannah Montana akkor és Miley Cyrus most (Forrás: Miley Cyrus / Instagram)

Miley Cyrus viszont már rég nem egy ártatlan kislány, és a jelek szerint a vetkőzés és saját csábos képeinek mutogatása lett a kedvenc hobbija. Ennek megfelelően a nosztalgiázós fotót csakhamar egy olyan követte, amit mostanában megszokhattunk tőle: a 22 éves sztár ezúttal a push-up melltartóval "feldobott" melleit tette közszemlére, egy szexin csücsörítés kíséretében.

(Forrás: Miley Cyrus / Instagram)

A TV GO kínálatában Cyrus provokatív és komolyabb oldalát is megcsodálhatjuk, hiszen a LOL és Totál beépülve című filmjei egy gyors regisztrációt követően akár azonnal megnézhetőek. Előbbiben a színész-énekesnő lázadó kamaszlányt, utóbbiban egy iskolai lányszövetségbe beépülő FBI-ügynököt alakít.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Selena Gomez bikinis selfie-vel kedveskedett rajongóinak
- Miley Cyrus falatnyi habfürdőben pózol
- Jennifer Lopez ismét meztelenkedik új filmjében

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából.

Illusztráció forrása: Michael Buckner / AFP

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Totál beépülve

Színes, szinkronizált, amerikai akció-vígjáték (2012)

LOL

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)