Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca fedetlen keblei: Nathalie Emmanuel

A Trónok harca fedetlen keblei: Nathalie Emmanuel

  • Birkás Péter
  • 2015. 01. 26., 12:25
  • Trónok harca

Alig több mint két hónap múlva kezdetét veszi a Trónok harca ötödik évadja, a hátralévő időt pedig egy olyan cikksorozattal töltjük ki, melyben a széria erotikus oldalára és azon színésznőire koncentrálunk, akik az évadok során ledobták a textilt a képernyőn. Ezúttal Nathalie Emmanuel kerül a középpontba, aki a Daenerys által felszabadított rabszolgát, Missandeit alakítja a sorozatban.

Az egzotikus szépség 1989-ben született az angliai Essexben, dominikai anya és félig angol, félig saint luciai apa második gyermekeként. Nathalie sosem készült tudatosan színésznőnek, egy bank alkalmazottjaként dolgozott, mikor bekerült a Vodafone egyik nyári tévéreklámjába, és a sikeres kampány indította el a lány filmes karrierjét. Feltűnt McDonald's és British Airways reklámokban, sőt a londoni West End egyik sikerdarabjában, az Oroszlánkirály-ban Dominique Moore és Pippa Bennett-Warner mellett ő alakította Nalát, Simba szerelmét.

Nathalie tavaly januárban a Screen Actors Guild díjátadón (Fotó: Alberto E. Rordriguez / AFP)

REKLÁMARCBÓL TÉVÉSZTÁR

A népszerű reklámokat követően nem kellett sok, hogy a tévés világ is felfigyeljen Nathalie-ra, akit 2007-ben le is szerződtettek az 1995 óta futó, jelenleg az angol E4 csatornán látható Hollyoaks című szappanopera egyik szerepére. A színésznő 2010-ig összesen 191 epizódban játszotta Sasha Valentine karakterét, illetve ugyanezen szerepben feltűnt a széria mellékágaiban, a Hollyoaks Later-ben és a Hollyoaks: The Morning After the Night Before-ban is. A szappanopera után Nathalie szerepelt a Baleseti sebészet egy epizódjában, majd a Kívülállók (Misfits) harmadik évadjának nyitányában egy rövid, de annál emlékezetesebb jelenetében nyilvánvalóvá tette, ha a helyzet úgy kívánja, akkor nem fél megmutatni a formásabb testrészeit.

RABSZOLGÁBÓL TANÁCSADÓ

Az emlékezetes fenékvillantást követően a 2012-es Londoni alvilág című dráma következett, majd 2013-ban Nathalie megkapta élete eddigi legfontosabb szerepét a Trónok harcá-ban. Missandei a harmadik évad első epizódjában tűnt fel először, az astapori Kraznys mo Nakloz tolmács rabszolgájaként, akit később Daenerys ajándékként kér magának miután sárkányait felajánlja a Makulátlan seregért cserébe. Az astapori mesterekkel történő konfrontációt követően Daenerys felszabadítja Missandeit, ám a lány a Sárkányok Anyjával marad, és követi őt, mint szolgálólány és tolmács – érdekesség, hogy a karakter összesen 19 nyelven beszél.

Nathalie Emmanuel a Trónok harcában (Forrás: HBO)

Nathalie ezidáig a Trónok harca 15 epizódjában tűnt fel, és karaktere visszatér az ötödik évadban is. Habár a sorozat alkotói már a harmadik évadban is sokat sejtető ruhákba öltöztették a gyönyörű Missandeit, a színésznő meztelenkedésére egészen a negyedik évad nyolcadik epizódjáig (A Hegy és a Vipera) kellett várni. Egy fürdőzés során, a Makulátlanok vezetője, Szürke Féreg szemszögéből csodálhatjuk meg a színésznő fedetlen kebleit, és bár a lány a jelenet végén szégyenlősen takarja el bájait, később bevallja a férfinak: egyáltalán nem bánja, hogy meztelenül látta. Hogy a két szereplő közötti kapcsolat ezután miképp alakul, azt már csak az ötödik évadból fogjuk megtudni (hiszen a könyvben nyoma sincs ennek a különleges "románcnak")…

HALÁLOS IRAMBAN A CSÚCSRA

Nathalie Emmanuel a Trónok harca előtt főleg tévés szerepekben brillírozott, de az HBO sorozata – Emilia Clarke-hoz hasonlóan – meghozta számára az igazi áttörést, hiszen a széria ötödik évadja mellett idén feltűnik két igazi hollywoodi blockbusterben is. Áprilisban a Halálos iramban 7 egyik szerepében láthatjuk viszont, szeptemberben pedig Az útvesztő második részében (Maze Runner: The Scorch Trials) bukkan fel, a filmben, amiről az Origo Filmklub nemrég jelentette be, hogy Pados Gyula lesz az operatőre. Ez máris két dolog, amiért egyre jobban várjuk az őszi premiert.

SOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:

- A Trónok harca fedetlen keblei: Rose Leslie
- A Trónok harca fedetlen keblei: Oona Chaplin
- A Trónok harca fedetlen keblei: Natalie Dormer
- A Trónok harca fedetlen keblei: Carice van Houten
- A Trónok harca fedetlen keblei: Sibel Kekilli
- A Trónok harca fedetlen keblei: Emilia Clarke
- A Trónok harca fedetlen kelbei: Esmé Bianco

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrás: Jason Merritt / AFP

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)