Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 41. hét)

  • TV GO
  • 2017. 10. 11., 17:47

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Hóember (16 - The Snowman)
brit-svéd-amerikai bűnügyi horror-dráma // 120 perc

Michael Fassbender újra színre lép, most Harry Hole nyomozó személyében, akinek igencsak érdekes ügy nyomába kell erednie. Közeleg a tél, sőt az első hó már le is esett, és ezzel együtt egy rejtélyes sorozatgyilkos újra akcióba lendül. Hole egy újoncot is kap maga mellé, akinek észbontóan pengén vág az agya, így semmi sem állíthatja meg őket, hogy a gonosz felderítésére induljon, felnyitva korábbi esetek aktáit. Csakhogy az idő siet, az ügyet a következő hóesésig fel kell deríteniük…

Itt még többet olvashattok a filmről...

Forrás: Freeman Film

My Little Pony - A film (6 - My Little Pony: The Movie)
kanadai-amerikai animációs családi kaland-vígjáték // 99 perc

Mostani varászlatos utazásunk Equestria-ba vezet, itt élnek boldogan a színes kis pónik nagy barátságban: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity. Pónifalvát és a Mane 6-ot ugyanakkor veszély, a vasöklű uralkodó, Storm király gonoszsága fenyegeti, aki szemet vetett barátságos világukra. Földjük megmentésére veszedelmes kalandokra, ugyanakkor egy felejthetetlen utazásra indulnak, melynek során új barátokkal is megismerkednek.

Forrás: Mozipremierek.hu

HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják (16 – HHhH)
francia-brit-belga-amerikai életrajzi történelmi akciófilm // 120 perc

Egy csipetnyi történelem egy jó nagy adag akciófilmhez: a HHhH a második világháború idejére (1942) kalauzol minket, melynek középpontjába a Harmadik Birodalom fénykorát helyezi; a londoni cseh ellenállás a legambiciózusabb katonai műveletét, az Anthropoidot tervezi. Két fiatal, a húszas éveiben járó katonát, Jozef Gabcikot és Jan Kubis-t Prágába küldik, hogy meggyilkolják a legkegyetlenebb náci vezért, Reinhard Heydrich-t, az SS vezetőjét és a Gestapo vezérét, a “végső megoldás” fő szervezőjét…

Forrás: Mozipremierek.hu

Happy End (16)
francia-osztrák-német feliratos dráma // 107 perc

Egy nagypolgári család életébe pillanthatunk be a menekültválság idején. A helyszín Calais. Anne Laurent a dinasztia motorja, ő az egész családnak otthont adó kúria és birtok úrnője. Apjától, az egyre rosszabb egészségi állapotban lévő Georges-tól nemrég vette át a családi vállalkozás, egy építőipari cég vezetését, és éppen házasodni készül egy sikeres és dúsgazdag brit üzletemberrel. Egy napon viszont baleset történik az egyik építkezésen, amely fiának, az alkoholista Pierre-nek a nemtörődömségéből fakad, bíróság elé kerül hamarosan. A nő öccsével, Thomasszal is egyre nehezebben jön ki: a férfi a felszínen kedélyes férj és mintaapa, de kiderül, hogy sötét titkokat rejteget. A pokol viszont csak akkor szabadul el igazán, mikor hirtelen megérkezik a házba Thomas első házasságából született, 12 éves lánya is...

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIEREIBŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 40. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 39. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 39. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 38. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 38. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 37. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 37. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mozipremierek.hu