Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 336.

  • TV GO
  • 2017. 10. 12., 09:39
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Lehetséges, hogy meglett az Akira rendezője

A fantasztikus vámpírparódia, a Mi folyik a sötétben és a lenyűgözően kinéző Thor: Ragnarok rendezője, Taika Waititi arról beszélt, hogyan fogna neki a Warner Bros. által tervezett Akira filmnek, ha ő csinálná. Tehát még egyáltalán nem biztos, hogy ő fogja, de azért csak úgy nem szoktak felkapott rendezők ilyesmikről beszélni mindenféle alap nélkül. Waititi mérsékelten meglepő módon nem az 1988-as nagysikerű anime-t, hanem az eredeti Katsuhiro Otomo által írt és rajzolt mangát filmesítené meg, ami marha nagy vállalásnak tűnik. Leginkább mert már a rajzfilm is csak alig a felét tudta feldolgozni Neo Tokyo történetének, ami rajzolt formában több mint 1000 oldalasra rúg. A rendező ráadásul okulna a Ghost in the Shell hibájából és nem tömné tele a Japánban játszódó történetet egy csomó híres, de nagyin is nyugati arccal. Sokkal inkább még szinte ismeretlen, de tehetséges ázsiai fiatalokat keresne a szerepekre.

Összerúgta a port a Halálos iramban családja

Szinte közhelyes, de ha minden egyes alkalommal, mikor egy Halálos iramban filmben elhangzik, hogy „család” egy mozinéző visszakapná a jegyárát, akkor igen hamar veszteségessé válna a franchise. Ami kevésbé ismert, hogy a filmben szereplő színészek ennek a „családi köteléknek” a szentségét erősen a kamerák közelségéhez, na meg a két évenként (kb. ennyi idő telik el a filmek közt) érkező fizetési csekkekhez kötik. Miután ugyanis kiderült, hogy jön egy közbevetett spinn-off Jason Stathammel és Dwayne Johnsonnal, ami miatt a soron következő kilencedik film 2020-ra csúszik a család egyes tagjai eléggé kikeltek magukból. Vagyis leginkább Tyrese Gibson, aki nagyon sértőnek tartja a dolgot, mivel úgy érzi Dwayne ezzel a húzással minden figyelmet magára irányít, és sokkal korrektebb lett volna, ha a spin-off érkezik 2020-ban, míg a Halálos iramban 9 maradt volna az eredeti premier dátumon. Meg ugye a korrektségen túl az is van, hogy Gibson neve a Halálos iramban 9-en kívül mindössze egy film mellett szerepel az elkövetkező éveket tekintve…

Deák Júlia kisfilmje tartolt az Európai Független Filmdíj (EIFA) online fesztiválon

Deák Júlia kisfilmje, az Azonosítás megnyerte az Európai Független Filmdíj Legjobb Rövidfilm kategóriájának Platina díját. A mozi a 17 éves Meggie-ről szól, aki egy 1944-es halálmenet helyszínét próbálja megtalálni Budapesten. A filmet, amely a Svájci Nemzetközi Filmfesztivál díját is elnyerte, eddig kilenc fesztiválon mutatták be a világ különböző országaiban.

Deák Júlia Azonosítás című alkotása mellett a rövidfilmek között ugyancsak platinadíjat kapott David M. Raynor rendező We Need To Talk című kisfilmje. A kategória gyémántfokozatát Roger A. Scheck rendező Sprinkles, valamint Ric Sechrest színész-rendező The Ruins című filmje vitte haza. A fesztivál legjobb filmjének járó díjat Katerina Philippou-Curtis Marriage (Házasság) címjű alkotása érdemelte ki.

Második alklommal rendezték meg az Európai Független Filmdíj (EIFA) online fesztiválját, amelyen több kategóriában gyémánt-, platina-, arany-, ezüst- és bronzdíjakat osztottak ki; az éves díjátadó verseny célja a független filmek világszerte történő megünneplése. A díjakat egy tizenöt tagú, nemzetközi szakemberekből álló zsűri ítéli oda (mti).

Spielberg nyolcvanas évekbeli sci-fi tévésorozatát folytatja az Apple

Steven Spielberg harminc évvel ezelőtt futó sci-fi tévésorozatát folytatja az Apple Inc., az iPhone-gyártó ezzel a dobással akarja elkezdeni online előfizetős videoszolgáltatását.

Spielberg Amazing Stories című antológiáját 1985 és 1987 között az NBC televízió sugározta. A sci-fit horror elemekkel vegyítő sorozat öt Emmy-díjat nyert, bár nem volt kiugró nézettsége. Az Apple most 10 új epizód elkészítéséről tárgyal a rendező-producerrel. A szériához a filmsztárok élvonalából válogatnának színészeket, a produkciót Spielberg Amblin Television cége és az NBCUniversal készítené az Apple számára. Egyelőre nem világos, hogy a sorozatot milyen digitális platformokon lehet majd megnézni és mikor fog debütálni (mti).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Ambling/Universal/Kobal/REX/Shutterstock

Kategóriák: Zacc nélkül