Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sony filmek féláron! 6. hét!

  • TV GO
  • 2017. 10. 12., 12:13

Keresd mostantól a Sony Pictures ajánlatait is a Filmek féláron! mappánkban.

T2 Trainspotting (október 10 - október 16.)

Danny Boyle 20 év után úgy tudtad összerántani a Trainspotting eredeti stábját (szinte kivétel nélkül), majd visszavezetni őket a régi, kétes dicsőséget jelentő helyszínekre, hogy végül nem egy kínos nosztalgia diszkó kerekedett belőle. Sőt, egy saját jogán is kellemes underdog film a T2. Persze azért nosztalgiából így is van benne dögivel, de nem a minden beterítő, hanem a viszontlátás örömét elhozó nosztalgiával van dolgunk.

CJ7 - A kis zöld látogató (október 10 - október 16.)

Az Üsd, vágd, focizzál! és a Pofonok földjének zseniális vizuális humorral megáldott rendezője, Stephen Chow ezúttal egy árnyalattal komolyabb témát feszeget a CJ7 - A kis zöld látogató című filmjében. Ti egyedül neveli fiát, akit szegénységük miatt iskolatársai állandóan támadnak. Nem is elsősorban kopott ruhái, hanem a különféle kütyük hiánya miatt. Ti ezt az állapotot végső elkeseredésében némi guberálással akarja megoldani. Egyik beszerzőtúrájának alkalmával az apa rá is talál egy kivételes gömbre, amivel meglepi fiát. Azonban a gömbről csakhamar kiderül, hogy sokkal több, mint aminek látszik, sőt, mivel egy alakváltó idegenről van szó, igazából bárminek látszódhat, aminek csak akar.

© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.

Forrás:© 2016 Sony Pictures Television. All rights reserved.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!