Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Detektíves filmmel készülhet az Affleck-Damon páros

  • TV GO
  • 2017. 10. 14., 20:50

Baráti vállalkozásuk ezúttal a Paramount megbízását teljesítheti.

Matt Damon és Ben Affleck jó adag tehetséget kapott az égiektől, mely tehetséget most egy ígéretes thriller producereiként kamatoztathatják. A The Shadows az amerikai bűnüldözés hőskorát mutatja be, pontosabban az első álruhás nyomozók életébe enged majd betekintést. A film története a fiúk szívének kedves Bostonban játszódik, ami az 1800-as évek egyik legnagyobb ütemben gyarapodó amerikai települése volt. A 100 ezer lakosra (beleszámítva az irodistákat is) kemény 180 rendőrségi egység jutott, így a város vezetése életre hívta az Árnyékokat, akik civilbe bugyolálva harcoltak a bűnözés ellen.

A film jelenleg a fejlesztési fázisban jár, rendezője ismeretlen, de nem érne váratlanul, ha ez lenne Affleck új rendezői munkája. Damon is keresi az új lehetőséget, így ebből akár egy határozottabb együttműködés is kinézhet.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Fottás: mweb

Filmek Neked!

Az Argo-akció

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2012)

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)