Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kokainos kijelentés miatt perel Lindsay Lohan

Kokainos kijelentés miatt perel Lindsay Lohan

  • TV GO
  • 2015. 02. 04., 07:52

Lindsay Lohan és édesanyja beperelte az amerikai Fox News tévécsatornát, mivel egy műsorukban azt állították róluk, hogy együtt szoktak kokainozni.

Az incidens a Hannity című politikai talk show tavaly februári adásában történt, amikor a házigazda, Sean Hannity és meghívott vendége, Michelle Fields politikai újságíró Philip Seymour Hoffman heroin-túladagolás miatt bekövetkezett halála kapcsán azt kezdték fejtegetni, vajon mely hírességeket fenyegethet hasonló veszély. Fields ekkor a következő megjegyzést tette: „Lindsay Lohan és mamája együtt szoktak kokainozni”.

Lindsay és Dina Lohan még 2006-ban (Forrás: Bryan Bedder / AFP)

Lindsay és Dina Lohan között köztudottan rossz a viszony, de a közös cél érdekében félretették ellentéteiket, és most a tévécsatorna mellett a műsorvezető Sean Hannityt és a gonosz kommentárral élő Michelle Fieldset is beperelték. Ügyvédjeik szerint ugyanis Fields „durván rágalmazó megjegyzése, amit felháborító módon és minden alapot nélkülözve tett, tényként kezelve egy rosszindulatú pletykát, mentális és érzelmi fájdalmat okozott a sértetteknek, szégyent keltett bennük és megalázva érezték magukat miatta”.

Lindsay Lohan és Oprah Winfrey (Forrás: ABC)

Lohanék kompenzációt és anyagi kártérítést követelnek, mivel az őket ért (fent részletezett) sérelmek mellett gazdasági kár is érte őket, hiszen a becsületsértő rágalom miatt állításuk szerint szerződésektől és emiatt többféle bevételtől és gazdasági lehetőségtől estekel. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Lindsay Lohan korábban, 2013 augusztusában saját maga mesélt függőségéről Oprah Winfrey beszélgetős műsorában: azt állította, szenvedélybetegsége zűrös gyerekkora miatt alakult ki, de az ő választott mérge az alkohol. Tíz-tizenöt alkalommal ugyan kokainozott már életében, de nem tetszett neki, és csak azért csinálta, hogy a szer segítségével még többet ihasson.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Az anyja se ismerne rá: Lindsay Lohan
- Aljas dögök egytől egyig
- Ezrek követelik Scarlett Johansson kirúgását

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából.

Illusztráció forrása: Robin Marchant / AFP

Filmek Neked!

Machete

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)