Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 20. hét

  • TV GO
  • 2017. 10. 24., 10:34

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Mindenképpen talán (október 24 – november 6.)

Mi lehet nehezebb egy válásnál? Hát az, ha van egy a kelleténél némileg kíváncsibb kislányod, aki mindenképpen meg akarja érteni a körülötte kialakult helyzetet. A kis Maya azonban nem fogad el akármilyen magyarázatot, a harmincas manhattani apukának, Will Hayesnek (Ryan Reynolds) meg kell erőltetnie magát, és részletesen beszámolnia minden kisebb és egy nagyobb szerelméről. A mesélésbe azonban csak úgy megy bele a vajszívű apuka, hogy minden résztvevő nevét megváltoztatja, és Mayának kell rájönnie ki kicsoda a történetben.

Gru (október 24 – november 6.)

Nincs még egy olyan mesteri gonosztevő, mint Gru (Steve Carell). Azonban, hogy ezt a világnak is bebizonyítsa a bűnözésen kívül szinte minden egyebet kénytelen kizárni az életéből. Az összes társasága egy őrült tudósra és a hebehurgya minyonokra korlátozódik. Azonban legújabb ördögi tervéhez, hogy ellopja a Holdat szüksége van pár árvára. Mikor pedig jobban megismeri Margot (Miranda Cosgrove), Edith-et (Dana Gaier) és Agnest (Elsie Fisher), rádöbben, hogy valami egészen más miatt van szüksége a három lányra.

Gru 2 (október 30 – november 13.)

Hiába imádja Gru (Steve Carell) mindennél jobban újdonsült lányait, valami hiányzik az életéből. Nem is elsősorban a gonosztevés, de az azzal járó akció igen. Ezért is szövetkezik a globális bűnüldöző szervezettel, hogy kézre kerítsék azt, aki a Gru által üresen hagyott helyre pályázik bűnözés csúcsán. Persze az is segíti az együttműködést, hogy a minyonokon keresztül Gru személyesen is érinti az ügy, na meg az új társa, Lucy (Kristen Wiig) sem hagyja hidegen a kopasz ex bűnözőt.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Mindenképpen talán

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia romantikus vígjáték (2008)

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)