Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minden sztár aláveti magát a kegyetlen színészoktatónak

Minden sztár aláveti magát a kegyetlen színészoktatónak

  • TV GO
  • 2015. 03. 01., 10:00

Jimmy Kimmel komikus és talkshow-házigazda Stella Adler és Lee Strasberg örökébe lépett: The Kimmel School of Perfect Acting nevű színésziskolájában a legnagyobbak tanulnak, Benedict Cumberbatch-től kezdve Susan Sarandonon át Jennifer Anistonig.

Mindez persze csak vicc, amit a műsorvezető a Jimmy Kimmel Live! Oscar-gálához kapcsolódó különkiadásában adott elő. A jeles alkalomra forgatott kisfilmben Kimmel egy híres színészoktatót személyesít meg, aki kőkemény módszerekkel, de igen eredményesen tanítja a hozzá jelentkező színészaspiránsokat, és természetesen minden, mára nagysággá vált sztár is nála kezdte.

Aki látta a frissen három Oscar-díjjal jutalmazott Whiplash című filmet, annak nagyon ismerős lesz a Kimmel által hozott elvakult, könyörtelen figura, aki „nagyon, de nagyon gyűlöli minden tanítványát”. Sőt aki olvasta az alkotás Oscar-díjas mellékszereplőjével, J.K. Simmonsszal készült interjút az Origo Filmklubon, azt is tudhatja, hogy az ilyen hozzáállás egyes színészoktatóktól sem áll olyan távol.

Kristen Bell és a nagy Jim Kimmel (Forrás: ABC)

A mókában a legnagyobb sztárok is benne voltak. Kimmel viccvideójában olyan nevek segédkeznek, mint Benedict Cumberbatch (aki szerint „a Jim Kimmel School egyszerűen a legjobb színésziskola, ami valaha létezett – vagy létezni fog”), Mila Kunis (aki nemes egyszerűséggel mesternek titulálja Kimmelt), Kristen Bell (aki szerint „Jim arra kényszerít, hogy szembenézz a legnagyobb félelmeddel – ami egyébként ő maga”), a szintén újdonsült Oscar-díjas Eddie Redmayne (a fiatal angol színészhez Kimmel hozzávág egy ásványvizes flakont, mert nem elég jó a brit akcentusa) vagy Jennifer Aniston (őt a mester – ígéretéhez híven – egyszerűen csak nem kapja el a hanyatt dőlésre épülő bizalom-, illetve esetünkben bizalmatlansági játékban).

A videó további szereplői közt olyan sztárokat találunk, mint Jeff Bridges, Susan Sarandon, a 12 év rabszolgaság-ból ismert Lupita Nyong’o, a neves producer, Harvey Weinstein, Susan Sarandon és Gary Oldman. A fiktív színiiskolának pedig még valódi honlapja is van, ahonnan kiderül, hogy „Jim a színpad, a kamera, a vászon”, vagy hogy az órákat hajnali fél 4-es kezdéssel tartják, és „a távolmaradás nem engedélyezett”. A részvételi díj is kifejezetten jutányos: egyszerűen minden pénz, ami a bankszámlánkon található.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Készítse el saját Oscar-köszönőbeszédét!
- A Grand Budapest Hotelben élek
- Az orruk tette naggyá őket

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Augusztus Oklahomában

Színes, szinkronizált, amerikai filmdráma (2013)

12 év rabszolgaság

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol életrajzi dráma (2013)

A nagy nap

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)