Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek, október szülöttjeivel 3. – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 10. 31., 12:00

Heti összeállításunkban szülinapi gyertyák fújkálása helyett a hónap szülöttjeinek bemutatására koncentrálunk.

A hónap elején ünnepelte 29. születésnapját az Oscar-díjas Alicia Vikander, aki a Dán lány mellékszereplőjeként vívta ki az Akadémia elismerését. Ő volt a 145. Oscarral elismert színésznő. A svéd művésznő eredetileg a ballett mellett kötelezte el magát, de folyamatos sérülései miatt inkább a filmezést választotta. Párja Michael Fassbender, akit legutóbb a Hóemberben láthattunk. Vikander 2018-ban a Tomb Raider főhőseként tér vissza a mozikban.

Foto: Europress / Mark Thompson - Getty images

1983. október 17-én született Felicity Jones, akit legutóbb a Zsivány Egyesben láttunk. Az Oscar-díjas színésznő A mindenség elmélete című moziban nyújtott főszereplői alakításáért nyerte el az arany szobrocskát. A TV GO-n is megtekinthető film Stephen Hawking életrajzi eseményeit dolgozza fel. A tudós elismerően nyilatkozott a filmről, sőt egy-egy kellékkel ő maga is hozzájárult a forgatásokhoz. A film írója Anthony McCarten 10 évig dolgozott a képre vitt sztorin, maga az adaptáció léterjöttét biztosító tárgyalások pedig 3 évig tartottak, ennyi időt vett igénybe az életrajzi könyvet jegyző Jane Hawking támogatásának elnyerése. A nőt Jones alakította, s mint elsőként választott nyerte el a szerepet.

Foto: Europress / Alberto E. Rodriguez - Getty images

Az október 11-én ünneplő Matt Bomer, aki az Igaz szívvel kapcsán lett egy Golden Globe-díj gazdája. Munkássága során nem állapítható meg éles elszakadás, azaz filmekben és sorozatokban egyaránt részt vállal. Erősebb szériákban játszott, így a Glee és az Amerikai Horror Sztori epizódjai mellett a Magic Mike, a Rendes Fickók és A hét mesterlövészben is láthattuk. A Rendes Fickók története jó kritikát kapott, Ryan Gosling és Russel Crowe elvitték a munka nagyját. A filmet eredetileg sorozatnak szánták, de végül talán senki se bánja, hogy inkább egy 2 órás mozit faragtak belőle.

Foto: Europress / Rob Kim - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto:Europress / Andreas Rentz - Getty images

Filmek Neked!

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Rendes fickók

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték (2016)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)