Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Emma Watson házi videóban cukiskodik

Emma Watson házi videóban cukiskodik

  • TV GO
  • 2015. 03. 05., 16:05

A Harry Potter-filmek sztárja a nemzetközi nőnap alkalmából invitál kedvesen mindenkit egy a nemek közötti egyenjogúságról szóló beszélgetésre.

Emma Watsont nyáron nevezték ki az ENSZ női egyenjogúságért küzdő szervezetének jószolgálati nagykövetévé, és a fiatal színésznő láthatóan komolyan veszi a feladatát. Watson képviseli a nemzetközi szervezetet a HeForShe kampányban, amelyben férfiak érvelnek a nemek közötti egyenjogúság mellett.

A bájos színésznő egy keresetlen videóban üzent a követőinek, akik a nemzetközi nőnap alkalmából most személyesen tehetnek fel neki kérdéseket a témában. Március nyolcadikán Watson vezet majd egy beszélgetést Londonban a nemek közötti egyenlőségről, és egy jelentkezési lap kitöltésével bárki belépést nyerhet az eseményre.

A szervezők kérnek egy rövid, személyes beszámolót a jelentkezőktől arról, hogy a nemek közötti egyenlőtlenség hogyan hatott az életükre, illetve, hogy előmozdították-e valamilyen formában az egyenlőséget. A videó végén a lelkes színésznő hálásan megköszönte a közösség eddigi támogatását, és elmondta, hogy az eseményt bárki élőben követheti a hivatalos Facebook-oldalán.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:
- Az anyja se ismerne rá: Emma Watson
- Shailene Woodley nem spórol a meztelenséggel
- Natalie Dormer mindenkit lesmárol

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Justin Tallis / AFP

Filmek Neked!

Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai fantasy (2011)

Harry Potter és a félvér herceg

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2008)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)