Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezek tényleg egy repülőből dobáltak ki kocsikat

Ezek tényleg egy repülőből dobálták ki a kocsikat

  • Birkás Péter
  • 2015. 03. 13., 07:00
  • Akció-Kaland

Április elején érkezik a mozikba a Halálos iramban hetedik része, ami minden eddiginél hajmeresztőbb jelenetekkel várja a sorozat rajongóit. Az előzeteseket látva azt hittük, hogy a legdurvább mutatványokat a vizuális trükkök mágusai hozták létre, a stáb azonban videóval bizonyítja, hogy a legnagyobb őrültséget a valóságban rögzítették.

A Halálos iramban-filmek sosem a realitásukról voltak híresek, de nem is ezért szerettük őket, hanem a non-stop akciók, a csodálatos verdák, és az egyszerű, de mégis szerethető karakterek miatt. A kezdetben az utcai versenyzésre, majd idővel a színtiszta akcióra épülő sorozat az utóbbi három résszel pörgött fel igazán, az áprilisban debütáló Halálos iramban 7 azonban mindenben igyekszik túllicitálni elődeit. A bravúr a jelek szerint sikerülni fog, hiszen a legutóbbi előzetes legdurvább pillanataiban a kocsik felhőkarcolók ablakain robbannak át és repülőkből hullanak alá.

A kedvcsinálót látva azt gondoltuk, hogy a legőrültebb jelenetek egytől egyig a film vizuális trükkjeit gyártó cégek műhelyeiben készültek, azonban a Halálos iramban 7 stábja készített egy újabb videót, amiben lerántják a leplet a repülőből kihajigált kocsik felvételeiről. Amiről mi azt hittük, hogy a trükkmesterek szorgos munkájának köszönhető, arról kiderült, hogy a filmesek a valóságban is megcsinálták. Felszálltak a magasba egy C-130-as teherszállító repülővel, egyenként kidobálták belőle a járgányokat, és az egészet kamerával felszerelt ejtőernyősök rögzítették.

A színészek persze nem voltak jelen az őrült mutatványnál, Vin Dieselék ide passzoló jeleneteit külön vették fel, és az is biztos, hogy a CGI-mesterek utólag itt-ott még belenyúltak a nyersanyagba, de azért így is lenyűgöző, hogy az alkotók milyen munkát feccöltek abba, hogy még emlékezetesebbé tegyék Dominic Toretto és "családja" legújabb kalandját...

A Halálos iramban 7 kevesebb, mint egy hónap múlva, április 2-án érkezik a hazai mozikba, ha viszont valaki nem bírja ki addig száguldás nélkül, vagy szívesen nosztalgiázna, annak jó hír lehet, hogy a benzingőzös széria első két része, a Halálos iramban és a Halálosabb iramban is elérhető a TV GO kínálatában, és egy gyors regisztrációt követően akár azonnal meg is nézhetők.

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Halálos iramban
- Halálosabb iramban
- Vin Diesel premier helyett inkább babázik
- Jason Stathamből a nézők csináltak főgonoszt

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Halálos iramban

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német akcióthriller (2001)

Halálosabb iramban

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német akcióthriller (2003)

Halálos futam

Színes, szinkronizált amerikai thriller (2008)