Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 21. hét

  • TV GO
  • 2017. 11. 06., 08:44

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

A nagy fal (november 06 - 20.)

Egy olyan alternatív Kínában járunk, ahol a mindenki által ismert legnagyobb falat nem a hatalmas kiterjedésű birodalomra rárontó mongol és hun hordák ellen, hanem a mélyen a kínai mitológiában gyökerező szörny, Tao Tei ellen emelték. A rémség 60 évente kitör a Jade Hegy jelentette fészkéből, hogy gyomrát emberekkel töltse meg. A vérengzés útját azonban két dolog is elállja, a puskapor és a zsoldos, William Garin (Matt Damon).

Tökéletes hang (november 06 - 20.)

Beca (Anna Kendrick) legszívesebben kimaradna a főiskola kötelező klikkesedéséből, de legalábbis messzire elkerülné választott iskolájának a capella nőikórusát. Nem mintha lenne választása… Azonban ahelyett, hogy rosszul érezné magát kényszerű helyzetében, inkább megragadja a lehetőséget, hogy végre megmutathassa a világnak, hogy nem csak lenyűgöző énektehetséggel áldotta meg a sors, de a zeneíráshoz is legalább ennyire jól ért.

Loving (november 13 - 27.)

A fehérbőrű, szőke Richard Loving (Joel Edgerton) és színes bőrű felesége, Mildred Loving (Ruth Negga) nem tettek életükben semmi rosszat. Törvénytisztelő, tisztesen egyszerű emberek, akiknek mégis a fejükre olvastak bűnöket, amikről nem is tehettek. Mint „fajilag” eltérőek főbenjáró bűnt követtek el akkoriban azzal, hogy egymás mellett tervezték leélni az életüket. Büntetésül kénytelenek voltak messzire szakadni a családjaiktól, és úgy általában addigi életüktől. Azonban szerencséjükre az Egyesült Államok pont a hatvanas évek polgárjogi forradalmát élte.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved